Oblíbenci (Březen 2017)

by - dubna 07, 2017

Zdravím, dnes si dáme oblíbené výrobky za měsíc Březen :) Trošku jsem to opět pozměnila jako například u nehtů jsem přidala buď nehty, nebo pleť. :)))

DOPLNĚK/TĚLOVÉ MLÉKO
Tohle je Weleda regenerační olej s vůní granátového jablka, na tohle bude recenze. Momentálně ho používám velice ráda, protože krásně hydratuje a hlavně se i celkově olej vsákne rychle do pokožky. :) Velmi příjemná vůně.


RTY
Tady poslední dobou velmi ráda používám tuhle tekutou rtěnku, jedná se o odstín peach party (nevím jaké číslo, mám to už smazané). Velmi příjemný meruňkový odstín, co se mi líbí je to, že nelepí, to je hlavní. :) 


OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Dove krém na ruce jsou moji oblíbenci stále a stále. :) Takže netřeba tohodle miláčka představovat. :))) 


NEHTY/PLEŤ
Tady jsem přidala i pleť, protože nehty už tak často si lakovat nebudu moct, tak jsem něco nového přidala. A mám tady pleťový gel od Biodermy, který je božský! :) Pleť hezky vyčistí a připraví ji na další péči. Už mi můj miláček dochází a tak budu zkoušet gel od Ziaji, ale stejně se k Biodermě znovu vrátím. :)) 


TOALETNÍ VODA
Tady je opět vůně Lovely Garden od Oriflame, vůně je to velmi pěkná a taky vhodná na jaro, takže ji budu používat nejčastěji. :))) 


VLASY
No nikdy bych nevěřila, že tady dám kokosový olej, já ho upřímně nesnáším ta jeho vůně mi absolutně není příjemná, ale ve vlasech to zvládám. Jako popravdě sice nějak rozdíl nevidím v tom zda mám krásnější vlasy, ale musím ho používat častěji abych aspoň nějaký rozdíl zaznamenala, zkusím ho používat pravidelně každý týden, protože mám problémy s padáním vlasů, nebo právě mastící vlasy. 


VOSK
Sice tento jsem už dopotřebovala, ale momentálně jsem ho dopálila tento měsíc a za mě je to opravdu TOP vůně. Všem doporučuji aspoň vyzkoušet, sice tohle je u nás už nedostupná vůně, ale na bazárku FB ho najdete od někoho kdo ho prodává. :)) 







You May Also Like

5 komentářů

  1. Weladu mám veľmi rada, je to dobrá kozmetická značka ich výrobky ma zatiaľ nesklamali
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásní oblíbenci. Mám zkušenost jen s kokosovým olejem, který patří i mezi mé oblíbence. :-) Jen já ho na rozdíl od tebe používám velmi ráda. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Weleda olej také ráda používám mám už tři a nemůžu si je vynachválit. Arnika na těžké nohy pecka. Granátové jablko na pleť a teď nově ružový olej na vlasy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vosk vyzerá super! Musím vyskúšať :) Na to všetko by sa ti inak hodila nejaká pekná kozmetická taštička :) Jednu taku (dokonca eko friendly) nájdeš na mojom obľubenom eshope https://www.gadogado.cz/cs/. Tak mrkni na to! Jana :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kokosový olej mě zaujal!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)