My favorite youtubers Part 1

by - května 25, 2017

Ano je to tak, píšu první díl na mé oblíbené youtuberky, sleduji jich fakt dost. První si dáme první tři youtuberky ze zahraničí, bude několik dílů, nevím kolik přesně :D Jakmile mi dojdou zahraniční, mám pár i českých co sleduji, ale ty většinou všechny znáte. :))

Tak se na to dáme.... :)

JAKÉ VY MÁTE OBLÍBENÉ YOUTUBERKY Z TĚCH ZAHRANIČNÍCH??? 

1) TATI - jako první tu mám tuhle krásnou youtuberku Tati její Instagram najdete TADY  tahle youtuberka je hodně promakaná, hodně se mi zamlouvá, točí různé kosmetické videa, testuje je, točí různé líčení, sama si myslím, že jí naše česká blogosféra zná a když ně, pozná novou beauty guru :) Je vidět, že do těch videí dá všechno, jsou kvalitní a taky opravdu stojí za to. Baví mě ji sledovat. :)

2) Fleur DeForce  - další beauty youtuberka.  Její Instagram najdete TADY přijde mi, že i hodně cestuje, točí oblíbence za měsíc, nebo také novinky. Různé Lookbooky což se mi hodně líbí, ráda se i inspirují.Točí takové ty klasické videa co baví snad všechny! 


3) Roxxasaurus - Její Instagram najdete TADY....tuhle mám taky hodně ráda, jednak točí právě i vlogy ze života, co právě dělá, nebo co dělají na zahradě, teď nedávno si dělali takovou tu pergolu na zahradu na schování věcí, nebo teď dělala různé takové kostky na sednutí. Ona kdyby si vzala i pytel brambor na sebe, tak bude vypadat skvěle! Fashion outfity, nebo také různé beauty videa. Co se mi líbí, tak i točí různé videa na téma jak si zaplést vlasy, prostě všehochuť. 





You May Also Like

4 komentářů

  1. Do té poslední blondýnky jsem se zamilovala na IG ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ja nepoznám žiadnu z nich, no vyzerá to na super kanály, musím si ich pozrieť viac :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda nepoznám ani jednu, raději čtu blogy, ale někdy je fajn se na nějaké to video podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tipy, musím je prozkoumat :-) já většinu sleduji jen Petru z Lovely Hair.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)