Recenze: Pánská peněženka se cvočkem

by - května 17, 2017

Zdravím, jak se máte při středečním dni? Taky máte takové teplo, je nádherně! :) 

Nevíte jaký je vhodný dárek pro muže? Co třeba nová peněženka? Pojďme se podívat na recenzi...

Info ze stránek postovnezdarma.cz Pánové, pokud máte rádi doplňky v luxusním vintage stylu, zamilujete si tuto peněženku. Na první pohled zaujme a na zajímavosti jí přidává zapínání se cvočkem. Vybrat můžete ze dvou barev.


Vlastnosti:
  • Materiál: PU kůže
  • Barva: hnědá, černá
  • Rozměry: 12 x 9 x 1,5 cm
  • Obsah balení: 1 x peněženka
  • Peněženka stojí 225 Kč. A zakoupíte TADY


Po otevření se Vám ukáže tohle, celkem na první pohled bych řekla dost prostorná. Do levé strany si můžete dát buď občanku, nebo řidičský průkaz, ale jak vidíte ten přechod na pravou stranu, tak mi to přijde celkem laciný a taková málo kvalitní, protože na jejich webu to na fotce vypadalo daleko líp, než ve skutečnosti. Na pravou stranu, můžete dát kreditky, různé karty do DMka apod.


Potom otočíme tu stranu a máme tu zase druhé okýnko na levé straně, tam můžeme dát cokoliv na jedno dáme občanku na druhou stranu zase řidičák. Co vítám, je to, že je tam kapsička na drobné, hodně chlapů nosí třeba drobné po kapsách, nebo znám vlastně peněženky co bohužel nemají kapsu na drobné (což má teď i můj přítel bez kapsičky, takže se mu tato bude hodit), pár drobných tam dáte, takže si myslím že to postačí.






A poslední přihrádka je samozřejmě na bankovky, co mě teda zaujalo, je jak vidíte na fotce , tak je tam takový zip a to znamená, že vlastně máte dvě přihrádky na bankovky, je to zajímavé, ale asi bych tu druhou kapsičku se zipem nepoužívala. Stačí jedna.. 


Celkově peněženku hodnotím kladně, až na pár chybiček a to je, že vypadá dost lacině, jako třeba ten povrch tam kam se dávají bankovky to vypadá dost hrozně a navíc docela ta peněženka smrdí, tak jako bych nakupovala u vietnamce. Ale zas na druhou stranu peněženka je k použití, vleze se tam vše je dostatečně velká. Takže zatím spokojenost. :) Zip, zapínání, vše funguje. 


You May Also Like

2 komentářů

  1. No, nevím. Na e-shopu mi přijde hezčí. Mě se tyto peněženky moc nelíbí, ale hlavní je, že se bude líbit obdarovanému. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi peněženka moc nelíbí..

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)