Recenze: L'ORÉAL PARISRevitalift Laser X3 intenzivní péče proti stárnutí pleti

by - července 26, 2017

Zdravím, dnes si dáme recenzi na tento krém, který testovala mamka. Už dneska máme středu a ještě pár dní a bude konečně víkend :D

Info ze stránek notino.cz -
Popis:Revoluční denní krém na omlazení pleti z řady proti stárnutí od L’Oréal Paris dosahuje po pravidelné a opakované aplikaci jasně viditelných výsledků. Krém redukuje vrásky, napomáhá navrátit pleti pevnost, pružnost a objem a sjednotit její tón.
Řada Revitalift Laser Renew napomáhá znovuobnovení mladistvého vzhledu pleti kombinací aktivních látek Pro-Xylane, fragmentované kyseliny hyaluronové a LHA. Textura krému Revitalift Laser Renew je velmi příjemná a jemná. Pro dosažení krásného vzhledu již nemusíte navštěvovat lékařské kliniky, lze zvolit řadu Revitalift Laser Renew.

Účinky:

  • redukuje vrásky a navrací pleti pevnost
  • sjednocuje tón pleti
  • vyhlazuje kontury
  • regeneruje
  • zjemňuje a hydratuje

Typ pleti:

Pro všechny typy pleti 40+.

Jak aplikovat:

Každé ráno aplikujte krém krouživými pohyby na očištěnou pleť.

Balení tady není na co si stěžovat, tady je prostě neodolatelné právě to balení, hodně se mi líbí, že krém není v plastu, ale je to skleněné. :) Což je na druhou stranu i dobré, ale na druhou ne, může doza spadnout a může se rozbít, ale podle mě je to bytelné sklo, tak snad to něco vydrží. :)) 


Složení: fragmentovaná kyselina hyaluronová - oživuje a omlazuje vzhled pleti, Pro-Xylane - biomimetická aktivní látka stimuluje obnovu pleti, LHA (Lipo Hydroxy Acid) - reguluje nerovnoměrné odlupování pleti.



Co na něj říká mamka? Musím říct, že mamka byla z tohoto krému nadšená a je stále, protože ještě není na dně. Co se jí líbí je právě to skleněné balení, což působí naprosto luxusním dojmem. Krém je docela takový hutnější, nic co by vadilo. Co dále, je to, že má opravdu skvělou vůni, skvělá vůně i balení co víc si přát? :D A teď nějaké ty účinky. No, krém opravdu krásně hydratuje, co dělá nejvíce je, že pleť po krému je opravdu velmi jemná. Zda vyhlazuje vrásky? Můžeme říct, že i ano, ale ne nějak extra moc, takový normál to je. Ale rozhodně to stojí za koupi. Krém se rychle vstřebává, žádný pocit mastnoty apod. není. Je příjemný na pleti, nelepí. A opravdu mamka tento krém může vřele doporučit, za tu cenu se opravdu vyplatí. 


Klady

+ vyhladí
+ redukuje menší vrásky
+ hydratuje
+ voní
+ balení 

Zápory

- pro někoho to může být právě cena

Krém získává 5 hvězdiček z 5


Krém zakoupíte v drogeriích (Teta, Rossmann, DM) nebo na internetu TADY za cenu 323 Kč

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*



You May Also Like

3 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)