Recenze: Nivea Oční krém Cellular Anti-Age

by - července 13, 2017

Zdravím, my se dnes vrhneme na recenzi a tou je oční krém. :) Co děláte celé dny?? :) Já chodím do práce takže tak nějak v pohodě no. Ani psát články se mi nechce, takže dnes je to vyjímečný stav, kdy jsem vlastně o 4 hodiny dříve doma. :) Tak jdu si napsat článek. :)

Info ze stránek femina.cz - Oční krém Cellular Anti-Age vyhlazuje jemné linky a vrásky pod očima a urychluje regenerační proces pleti.

Aktivní látky: kyselina hyaluronová, extrakt z magnolie a kreatin – aktivují obnovu buněk hluboko v pleti, 
Účinky - redukuje vrásky a jemné linky, zpevňuje pleť, intenzivně hydratuje, podporuje přirozenou obnovu a odolnost pleti, osvěžuje oční okolí
Výsledky: hladká a hedvábně jemná pleť.


Balení je to malá lahvička, která má 15 ml, má šroubovací víčko , takže opravdu nikde nevyteče žádný produkt. Nivea má takové klasické obaly, takže tam musí být značka a potom co to je za krém (já ho kupovala tady v UK, takže je to anglicky)

Složení 
Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Polymethylsilsesquioxane, Dicaprylyl Ether, 1,2-Hexanediol, Cocoglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77891


Co na něj říkám já? Když jsem ho zkoušela poprvé, tak jsem si říkala, že to nebude krém pro mě, taky že ano, když je vhodný pro 40+, ale na tom se nic nemění, že i já ho mohu vyzkoušet, no ne? :) Oční krém nakonec se ukázala jako dobrý produkt, což jsem opravdu nečekala. Po namazání očního okolí jsem byla spokojená, krém se rychle vsákl a co je nejlepší, že oční okolí bylo takové rozjasněné, rozzářené, prostě jako nové. :) Co dále musím, vzpomenout je to, že oční okolí nebylo nijak vysušené, takže krém nevysušuje. Nedráždí oči, další důležitý bod. A zda pomáhá, nebo ne? Tak musím říct, že vyhladí jemně kruhy pod očima a vrásky. Ale žádný pořádný zázrak nečekejte, mě tady tato péče stačí, protože nemám moc velké kruhy pod očima, takže to postačí. Navíc je třeba u toho vydržet a to používat několik měsíců a ne to odhodit po týdnu a říct si: "to nic nedělá, používat to nebudu." Opravdu jsem s ním spokojená a musím si pořídit další balení.



Opravdu stačí krému velmi malé množství! :) 


Klady

+ vyhladí
+ zjemní vrásky
+ příjemně se nanáší
+ nedráždí oči
+ oční okolí po něm je rozzářené
+ hydratuje, nevysušuje

Zápory

- cena (ale tady by se dalo říci, že vydrží jedno balení opravdu dlouho)

Krém má ode mě 5 hvězdiček z 5


Krém zakoupíte snad všude a to jak v DM, Rosmann i v Tetě, nebo na Notinu tam je levnější TADY  cena je 224 Kč.

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*


You May Also Like

1 komentářů

  1. Oční krémy používám pravidelně každý večer a jde to opravdu poznat. Od Nivei jsem oční krém ještě neměla, ale vypadá taky dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)