Oblíbenci (Červenec 2017)

by - srpna 05, 2017

Ach jo, po týdnu píšu článek, jsem to, ale blogerka. Nedá se nic dělat v práci mám ranní směnu a odpoledne jsem vyřízená, protože musím uvařit oběd a chodíme do posilovny, takže není čas no. Takže teď budu snad články připravovat o víkendu, aby byli i v týdnu minimálně 2 články v týdnu bych chtěla dát, ale jelikož teď moc kosmetiky ani nezkouším, nebo spíš se teď maluji jen o víkendu, tak na recenze si chvilku počkáte. :)))

Tohle je vše a já tu mám oblíbence za měsíc Červenec.

VOSK
Mám tu krásnou novinku podzimu se mi zdá a tím je krásně ovocná vůně Delicious guava, velmi příjemná vůně, kterou jsem si vzala i v čajových kalíšcích. Či nevím, zda tomu mohu říkat jako čajové svíčky. Ale viděli jste to v novinkách. :)


NEHTY/PLEŤ
Tu mám tuhle nádheru od Saloos, ano ještě nebyla recenze, ale tohle je skvělý produkt. Je to vlastně suchý olej, který je i vhodný pod makeup. Já od té doby co ho vlastně používám, tak nemám problém se suchými místečky, takže palec nahoru.  



VLASY
Tady nemůže nic jiného patřit, než můj oblíbený Batiste, tento je pro XXL volume, ale musím uznat, že opravdu objem udělá, což je fakt super! :) 


OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Tu jsem si oblíbila krém od Ziaji kozí mléko, tuto značku mám hodně ráda, krém příjemně voní, hydratuje, nemám pocit suchých rukou. 


DOPLNĚK/TĚLOVÉ MLÉKO
Tady se asi všichni divíte proč tu mám hřeben, ale tento krasavec bych považovala za doplněk :D Protože já jsem si ho zamilovala, při česání mi netrhá vlasy! Rozčeše i mokré vlasy, takže za mě je to můj miláček, akorát ho mám v malé verzi, takže uvažuji nad normálním. :) 


RTY
Můj oblíbený zázračný kelímek od Oriflame, tento je myslím s příchuti mandle, nejsem si jistá, ale nijak mi extra tato vůně nevadí. Pomáhá mi a to je to nejdůležitější.


TOALETNÍ VODA
Moje oblíbená vůně, kterou mám jen takto, protože se hodí do kabelky, nezabere moc místa. Je to Love Potion od Oriflame, velmi příjemná vůně. 


You May Also Like

8 komentářů

  1. Pěkní oblíbenci. Ten vosk musí nádherně vonět a líbí se mi kartáč na vlasy. Já používám TT nebo dtangler. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Hojivé vajíčko je moja srdcovka, pomôže naozaj so všetkým. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Zázračný kelímek s vůní mandlí? To vidím poprvé :D Nevoní to potom jako marcipán? (když se dělá domácí marcipán tak hlavní přísadou je sušené mléko a mandlové aroma) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super věci :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Chcela som napísať, že rad kozie mlieko od Ziaja je super, ale potom som si uvedomila, že som vlastne nemala nič od Ziaje, čo by bolo zlé :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Batiste je pre mňa vždy záchrana :) aj hojivý zázrak :) a ten suchý olej vyzerá zaujímavo

    OdpovědětVymazat
  7. Zase ten suchý šampon :D jsem si ho zrovna chtěla koupit, ale zapomněla jsem na něj :D jinak skvělý výběr :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)