Recenze: 100% Squalane alias suchý olej od Saloos

by - srpna 08, 2017

Zdravím při středečním dni? Jak se máte? U nás celé úterý propršelo a byla strašná zima, takže se mi ani nic dělat nechtělo. A tak jsem včera připravila recenzi a dneska tu je. :) Tak přeji krásné počtení.


Info ze stránek saloos.czSqualane je tzv. "suchý olej". Díky své struktuře se velice snadno a přitom rychle vstřebává. Zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí. Zanechává pokožku sametově jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Účinně uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu. Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. Je nekomedogenní, proto se skvěle hodí pro péči o pokožku v každém věku, včetně mladé a problematické. Lze jej použít s jakýmkoliv oblíbeným přípravkem aniž by se vůně navzájem přebíjeli, protože je bez parfemace.



Balení tady prostě vždycky musím zmínit právě to bytelné balení a tím je sklo. Je opravdu bytelné, což mě naprosto vyhovuje, přežilo to cestu na letišti, tak to zvládne všechno :D Co je dále typické, je že má kápátko, což je naprostá bomba, nic si vylévat do ruky nemusím, krásně v kapátku a všechno je fajn. 

Vůně což je zvláštní, ale je bez parfemace, mě to osobně nevadí, ikdyž někdy mám takový pocit, že by to trošku té parfemace vůbec neuškodilo. 

Složení 100% Squalane



Co na něj říkám já? Já jsem se do něj naprosto zamilovala! Balení je super, kápátko také. A co je na něm to nejlepší, že lze ho použít jako podkladovou bázi. A to děvčata Vám mohu na sto procent doporučit, aby jste si ho koupily, nebo objednali. Protože on je pod makeup opravdu super! Makeup s  tímto suchým olejem vydrží netknutý po celý den, zkoušela jsem to. Ani jsem neměla suché místečka, jak vždy mívám, když nepoužiji žádnou podkladovou bázi. Používám ho nejenom pod makeup, ale i večer po vyčištění pleti. Co se mi na něm líbí, je to, že se opravdu velmi rychle vsákne do pleti, taky když ho nanesete až moc, tak je jasné, že se Vám tak rychle nevsákne :D Postačí opravdu 2-3 kápnutí a rozetřete s tím celý obličej. :) Nic mi nevysušuje, naopak krásně hydratuje. :) Snižuje i výskyt vrásek, což zatím nemohu posoudit. :) Je dobrý i na roztřepené konečky vlasů, což jsem ještě nezkoušela, ale napravím. Já ho rozhodně doporučuji dále! :) 

Klady

+ cena
+ balení
+ je vhodný pod makeup
+ hydratuje
+ je vhodný pro všechny typy pleti
+ rychle se vsákne do pleti

Zápory

- žádné jsem nenašla

Olej má ode mě 5 hvězdiček z 5

Olej zakoupíte v prodejnách DM, nebo na internetu TADY za cenu 200 Kč.

Já děkuji zastoupení Saloos za poslaný balíček a v něm tento suchý olej.

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*



You May Also Like

5 komentářů

  1. Musí to byť skvelý produkt :) Určite vyskúšam, ďakujem za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to by som teda rozhodne mala vyskúšať! vďak za typ, hneď si to píšem do zoznamu! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. O takomto spreji som ešte nepočula, ale musí byť super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)