New (156)

by - října 03, 2017

Zdravím a přeji krásné úterý, ten kdo bude číst článek ve středu tak krásnou středu. Já jsem si připravila novinkový článek, protože se mi toho nakupilo celkem dost.

O víkendu se můžete těšit na článek co mi přišlo z aliexpresu a nebo taky mohu něco napsat o kolotočích co tu u nás začíná ve středu a trvá až do dalšího týdne, jmenuje se to Goosfair a jsou tam různé kolotoče apod. :) Tak se pokusím něco nafotit.

Tento pulover jsem si zakoupila ihned v Lídlu co byla oznámena tato kolekce, ale mě se zdá, že právě u nás v UK to muselo být dříve, protože už to bylo takové rozebrané, polovina věcí už nebyla, netuším. Je naprosto skvělý, akorát lituji toho, že jsem si nevzala M tento L je mi poněkud o trochu větší, ale určitě s ním něco vymyslím jak ho nosit. :) 


Tento víkend jsem navštívila Yankee Candle tam už krásně nasáváte vánoční atmosféru, ve výloze mají vánoční stromečky, vánoční novinky apod. Nádhera.


Tyto vůně vybíral přítel a já si myslím, že se mu výběr opravdu povedl! :) 


A také jsem zavítala do Primarku, kde jsem si potřebovala koupit teplé pyžamo, jelikož chladné dny se blíží, tak bylo potřeba. 


A tadááááá, tady je to krásné pyžamo! Teplé je dobře a ano je růžové a to mi vůbec nevadí! :) 


Tohle už byli takové nepotřebné věci, ale zakoupila jsem tam dvoje legíny, jedny černé a druhé fialové. 


A nesmí chybět kalhotky a ponožky, těch není nikdy dost. :)) 


You May Also Like

5 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)