Lookfantastic box // January 2018

by - ledna 15, 2018

Dnes mi přišel box za leden jelikož měli nějaký problém, že větší část boxů nebyla odeslána. A tak mi box došel až v polovině Ledna. A co mě těší je právě ta krabička! Protože ta je barevně tak dokonalá, víčko je modré a spodek mint zelený. A my se podíváme na obsah. :)



Jako vždy v krabičce najdu Elle časopis, ale pro mě je to k ničemu, protože tam mají plno reklam, než samotného textu.


A tady už produkty, musím říct, že jsem spokojená hlavně s těmi velikostmi, protože nemám produkty na jedno použítí, ale navíc. 


Model co 3D lash primer - je to vlastně takový primer pod řasenku, co vykouzlí skvělé řasy, prodlouží, zahustí. Což zní jako fajn, takže jsem zvědavá jak obstojí. Má se nechat 60sekund a potom nanést klasickou řasenku. Cena 7 liber

Erno laszlo toners - mohla jsem v boxu najít tři druhy, já tam měla zrovna tento White Marble (byli ještě Hydraphel a Light Controlling) je to něco ve stylu vodnaté mléko, rehydratuje, obnovuje a obnovuje světelnost pokožky tím, že jí pomáhá lépe přitahovat a udržovat hydrataci, Extrakt ze sedmikrásky pro vyrovnání tónu pleti a zesvětlí pihy a věkové skvrny.

Kombrilový kořen, který uklidňuje citlivou nebo podrážděnou pokožku, zatímco podporuje reparaci a obnovu buněk.

Glycerin, magnet na přírodní vlhkost, který přitahuje a udržuje hydrataci pro zářící pleť.
Cena plného balení je 72 liber



Espa pink hair Scalp mud - Intenzivní ošetřující maska bohatá na minerály, která hluboce upravuje vlasy, aby vlasy byly měkké a hladké. 

Vhodné pro všechny typy vlasů, zejména pro suché nebo slabé vlasy. Lze také použít k zjemnění a vyživování suché pokožky na těle. Použití: Masírovat do pokožky vlhkých vlasů, nechat působit 20 minut, nebo i klidně přes noc a potom důkladně opláchnout. Mám 30 ml a cena buď 180 ml nebo 200 ml je 34 liber.

Monuspa warming ginger bath body oil - tohle je boží vůně!!!! :) byl speciálně navržen tak, aby tělu dopřával úplné lázeňské zážitky z pohodlí vašeho domova. Vzrušující směs aromatických zázvorů Ginger, Lemongrass a oranžových esenciálních olejů jistě probouzí smysly a poskytuje energický kop na unavené svaly. Přidané aktivní přísady, jako je Calendula, jojobový olej z ovoce a vitamíny A a E, dodávají vše, co potřebujete k jemné obnově přirozené měkkosti pokožky.

Vhodné pro všechny typy pleti. Může se přidat i do vany, což já velmi ráda vyzkouším.  Cena 29.95 liber za 100 ml, já mám 40 ml.


Balance me congested skin serum - čistí pokožku a pomáhá vyrovnávat produkci oleje, zatímco Kanuka Oil funguje jako silná antimikrobiální a antibakteriální složka, která odstraňuje přetížení. Eukalyptus uklidňuje zarudnutí a zánět, aniž by způsobil sucho nebo podráždění. Je jedno zda se používá ráno, nebo večer. Mám 7 ml a cena je za 15 ml 16 liber.

Korres white tea fluid gel cleanser - jemná pěna, která odstraňuje nečistoty bez nadměrného vysušení.

Fortifikované ovesné bílkoviny a extrakty bílého čaje, luxusní gel dodává hluboký čistící účinek, který rozpouští každodenní špínu a zároveň poskytuje antioxidační ochranu, aby se bránil proti agresorům v oblasti životního prostředí. Kůže zůstává hladká, vyčistěná a hydratovaná s obnoveným zářením.

88,3% přirozeného obsahu.

Vhodné pro vegetariány a vegany. 

Jsem na něj zvědavá, mám 16 ml, cena 200 ml je 15 liber


Já teda koukám, ale jsem mega spokojená s produkty. Opravdu nejsou na jedno použití, jak někdy bývají. A rozhodně jsou to takové produkty co ráda vyzkouším. Olej na tělo, masku do vlasů, čistící gel, sérum na pleť, toner, primer pod řasenku, no prostě super! 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tentokrát se boxík opravdu velmi povedl. Taky by mě potěšil a určitě se oplatilo si počkat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Uvítala bych v boxíku více produktů :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím kolik by sis představovala v boxu produktů, ale myslím si, že to je dostačující a za tu cenu se to vyplatí. :)) Na můj vkus je tam dost produktů. :)

      Vymazat
  3. LF boxy jsem si také objednávala, ale minulý měsíc jsem to už zrušila. Mám toho tolik, že to nemůžu do smrti vypotřebovat. A jsem ráda, protože polovina produktů už tam byla a dva produkty dokonce pořád mám. Jinak je ale LF box můj nejoblíbenější a jednou se k němu vrátím:)

    OdpovědětVymazat
  4. Takovýhle box jsem neměla, pouze od DMka, když jsem vyhrála :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento boxík ani neznám :-) mě se hodně líbí Můj super box, ten je za tu cenu fakt nadupaný :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky produkty vyzerajú naozaj dobre, mňa by však najviac potešil asi aj tak ten Elle :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elle? :) Popravdě tam je tolik reklam, že tam snad nic k přečtení není. Jen pár stránek jinak samé reklamy.,

      Vymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)