Novinky ze spoluprací a výhry.

by - ledna 07, 2018

Zdravím, mám tu pro Vás novoroční balíčky :D co jsem za tu dobu měla v Česku, protože jsem byla v Česku týden a dnes v noci jsme přijeli do Anglie autem, takže jsem si všechny balíčky pobrala sem. Nejsou to jen spolupráce, ale také výhry. Takže uvařte si čaj, nebo kafé, protože tohle bude pořádná nálož.



Tyto dva balíčky jsou od Astrid jeden jsem dala mamce a to ten první Hyaluron Plus. Obsahuje noční a denní krém. 




A tento jsem si nechala já, tak jsem zvědavá jaké to bude. Micelární vodu si každý chválí. 



Ručník mi poslalo Elnino od značky Kenzo. 


Tu jsem se někde přihlašovala a  poslali mi vzorečky Nivea, což jsem si všimla, že tam jsou nějaké novinky, takže super.



Tohle mi přišlo od zastoupení Nivea na spolupráci a jedná se o Sprchovou pěnu, na ní se mega těším, protože si ji každý chválí. A hlavně to musí dokonale vonět. 



Tohle byl obrovský balíček Astrid věcí, tři balzámy, olej a krém jsem dávala do soutěže, která je už ukončena. Zbytek jsem si nechala, takže mám zásobu balzámku na celý rok. 


Od Elnino mi přišly ručně vyráběné votivky s vůní perníku a vánoční vůně.




Tady další výrobky od Astrid micelární voda, olej a odličovač očí. 


Tohle je výhra z nějakého blogu, bohužel opravdu si nepamatuji odkud. 


Mýdlo Oriflame, Yves Rocher sprchový gel na ten se obzvlášť těším! Sprej do bot od Dermacol, houbička na makeup, Dermacol barvička na vlasy myslím :D dermacol tužka na rty v krásném odstínu a tělové mléko Naomi Campbell


Další výhra s blogu. Jedná se o soli do koupele od by Tetesept porce štěstí a porce smíchu. Lirene maska na ruce a čtyři balzámky od Astrid. 


Další výhra s blogu. Vzorečky, naušnice, štětce, pouzdro, Palmolive sprchový gel. 


Nevím kde se mi dostali do rukou vzorečky od Mixy, naušnice taky nevím odkud přesně jsou. A ty další dva výrobky přišli spolu s růžovým ručníkem a to od Frais Monde pěna do koupele se mi zdá že to je a Ferre tělové mléko a ještě jsem tam měla Dermacol tělové mléko, ale to jsem na fotku zapomněla dát.  


You May Also Like

9 komentářů

  1. Tak to je opravdu mega nálož. A co říkáš na ty votivky? Perníček mám už vypálený, ale vánoční vůni mám zatím stále ve skříni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna pálím vánoční vůni a zatím voní dobře. :)

      Vymazat
  2. To je ale kosmetiky :-) mě také přišly od Elnino svíčky a už je mám vypálené, voněly krásně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik krásných produktů, fakn článek :)



    veronikaisa.com

    OdpovědětVymazat
  4. Slušná zásobička, tak trochu závidím :-) Beru odběr (jako Janina Pálková) a ráda bych tě pozvala na můj blog, kde se ti doufám, bude líbit. Pokud taky vezmeš odběr, budu moc ráda :-)
    http://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)