Recenze: Obrušující krém na paty / Avon

by - února 18, 2018

Přeji krásné dopoledne, určitě všichni už obědváte a tak si k obědu můžete přečíst moji recenzi. Určitě Vás bude zajímat co tohle vůbec dělá? A také zda vůbec pomáhá? 

Já Avon moc v lásce nemám po zkušenosti z jejich výrobky. Ale tohle mi nedalo nevyzkoušet..... :)) 


A ještě jedna věc, ráda bych se Vás zeptala, zda by jste uvítali krátké či delší videa na téma o Anglii, budeme totiž jezdit na výlety, tak prostě okolí Anglie, krajinu, prostě cokoliv a byla bych ráda kdyby jste hlasovali na mém Instagramu TADY v Instastories nebo tady v komentech pro Ano, či ne. 




Info ze stránky rajnehtu.cz Obrušující krém na paty s přírodní pemzou, s práškem ze skořápek vlašských ořechů a antiseptickým vavřínovým olejem.
• pomáhá odstranit suchou a ztvrdlou pokožku• zjemňuje a vyhlazuje pokožku• obnovuje unavená chodidla
Účinky: Obrušující krém na paty s přírodními abrazivními složkami - s pemzou a s práškem ze skořápek vlašských ořechů pro účinné odstranění odumřelých kožních buněk a antiseptickým vavřínovým olejem, který zjemňuje chodidla. Klinicky a dermatologicky testováno.
Použití: Nanášejte krém na hrubá místa na pokožce. Nechte 1 minutu působit, vmasírujte a poté opláchněte.

Balení má to 75 ml a myslím si, že to úplně stačí, protože na paty dáte dvě malé kuličky a rozetřete a to opravdu stačí. :) Balení je typické Avoňácké. Co mi přijde fajn, že víčko je na šroubování a potom produkt normálně vymáčknete kolik potřebujete. :) 

Barva je taková bílo -  šedá plus tam vidíte i hnědočerné zrníčka, která patu opravdu obrousí. 


Složení produktu, pro ty co se v něm vyznají. 


Co na něj říkám já? Balení je super, vůně je také skvělá, nedráždí nic. Co Vás asi zajímá je to, že zda funguje??? A já musím říct, že ANO. Opravdu s tímto výrobkem tu patu obrousím, nechám chvilku působit a potom umyji. Když si potom paty osahám, tak teda na dotek, tak jemné paty jsem snad nikdy neměla. Já to nepoužívám jenom na paty, ale rovnou na celé chodidla. Paty se zjemní, není tak tvrdá pokožka, ale opravdu je třeba používat pravidelně, aby to mělo stále tento efekt.  Nečekala jsem, že to bude tak velmi příjemný krém a který opravdu patám pomůže, je vhodný i pro unavené nohy. Já jsem s ním spokojená, protože splňuje to co má. A i za tu cenu je třeba ji vyzkoušet. 


Tady vidíte ty zrníčka.


Klady

+ cena
+ obrousí paty
+ paty jsou jemné
+ vůně
+ vhodné pro unavené nohy

Zápory

- je to na dlouhodobou péči

Krém zakoupíte na rajnehtu.cz a to TADY za cenu 69 Kč.

Já dávám 4 hvězdičky z 5



You May Also Like

5 komentářů

  1. Takže je to v podstatě jakoby peeling, ale vypadá fakt skvěle. Na nohy mi výrobky už dochází, tak bych se měla dívat po nových. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. A zapomněla jsem odpovědět, určitě přidávej i videa z výletů, vždy se ráda podívám. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla něco podobného od YR a v kombinaci s tím peelingovým přístrojem od Shool to bylo fakt super. Takže až budu něco objednávat, příhodním k tomu i tohle a uvidíme :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Super, zrovna jsem si chtěla nějaký peeling kupovat, takže děkuji za skvělý tip. Už jej mám objednaný přes https://avonstart.cz/ , takže jen čekám až dorazí domů a já ho vyzkouším na vlastní kůži a to doslova :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)