Recenze: Sprchová pěna Nivea

by - února 10, 2018

Zdravím při sobotním odpoledni, já jsem si pro Vás dnes přichystala recenzi na sprchovou pěnu od Nivei, no já Vám musím říct, že ona je tak dokonalá. :) Každý si ji chválí a já také. :)


Info ze stránky nivea.cz -  Nechte se hýčkat výtažky z hedvábí a ovocnou vůní rebarbory a listů maliníku, kterou jsme spojili do jemné pečující sprchové pěny. Kromě dlouho hebké a voňavé pokožky vám zůstane i příjemný pocit dokonalé hydratace. Vyzkoušejte sprchovou pěnu, alternativu k tradičním sprchovým gelům: NIVEA Pečující sprchová pěna s výtažky z hedvábí a ovocnou vůní rebarbory a listů maliníku.

  • Složení s výtažky z hedvábí, díky kterým je pokožka hebká.
  • Zanechává pokožku vyživenou a hydratovanou.
  • Dodává pokožce ovocnou vůni rebarbory a listů maliníku.
  • Vytváří lehkou a bohatou pěnu.

Balení  má 200 ml, což opravdu je dost a vystačí na pár týdnů. Líbí se mi i obalově jak je krásně barevná, prostě neurazí. Pumpička jde lehce zmáčknout, stačí trošku stisknout a hned pěna vyteče, takže do sprchy ideální a nikde na sílu mačkat nic nemusíte. :) 

Barva pěna je bílá.




Co na pěnu říkám já? Začnu znovu balením, to je prostě boží, líbí se mi jak je barevně sladěno a prostě klasická Nivea. Z druhé strany je i namalované jak se to má používat, což opravdu někdo ocení. Co mě teda zaujalo je to, že se má před použitím protřepat, tohle já nedělám a i tak mi pěna vyteče a není žádný problém. Co se mi na pěně líbí je, že pěna tam kde ji stříknete do dlaně, tak Vám udrží tvar, nikde nesklouzne apod. prostě drží na svém místě, ostatní pěny mají tendenci stékat, ale tato ne. A teď si povíme něco o vůni. Ta je dokonalá!!!! Cítím vůni malin, prostě nádhera, rozvoní to celou koupelnu i tělo, akorát mi přijde, že po utření ručníkem, už tak tělo moc nevoní, ale to mi vůbec nevadí. Pěna je super, umyje celé tělo, co musím říct, že i hydratuje, není třeba se mazat tělovým mlékem, ale zase je jasné, že to není úplně pro ty co trpí na suchou pokožku, tam už ta výživa je potřeba. Já jsem spokojená a mohu doporučit dále.


Jak vypadá na ruce.


Klady

+ cena
+ vůně
+ hydratace
+ balení
+ provoní celou koupelnu i tělo


Zápory 

- řekla bych, že po utření ručníkem už tolik na pokožce nevoní, ale tohle mi nevadí.

Pěnu zakoupíte ve všech drogeriích a nebo na notino.cz za 67 Kč. TADY


Já dávám 5 hvězdiček z 5



You May Also Like

5 komentářů

  1. Vypadá skvěle, budu se na ni muset mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tuhle mám doma a je fajn. Určitě lepší než od Baley :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Přijde mi, že sprchové pěny jsou si všechny podobné. :-) Já jsem tedy tuhle nezkoušela, ale dřív jsem jich pár obměnila a bylo to všechno dost podobný (až třeba na vůni)... Je na nich asi nejlepší, že vydrží fakt dlouho. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto pěnu už jsem v drogerii viděla, ale ještě jsem ji nezkoušela. Tak nevím..ještě se rozhoduji jestli do ní jít.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)