New (159)

by - března 10, 2018

Zdravím, no tak jsem si minulý týden udělala objednávku na Boots.co.uk je to lékárna, drogerie i parfumérie. Takže vše je v jednom, ale já byla ta lenivá a do města se mi nechtělo, tak jsem si to objednala domů. A to že jsem utratila 45 liber abych měla poštu zdarma :) Nákup se mi povedl, takže já jsem spokojená. 



Moje objednávka spočívala v tom, že mi chyběl pudr, který jsem potřebovala. A tak jsem opět zvolila Rimmel transparentní. Už jsem ho jednou měla, ale jelikož byla akce, kup tři věci od Rimmel a jednu nejlevnější dostaneš zdarma, tak jsem toho využila. Druhá věc je chválená rtěnka já ji mám v odstínu 210 rose shine, nádherná barvička. Vůbec nevysušuje, vyhovuje mi. A poslední věc od Rimmelu je průhledný lak na nehty.


Ale také mi dochází krém od Biodermy, tak jsem si vzala zelenou řadu Sébium Global, tento krém já naprosto miluji! Nemohla jsem odolat a vzala jsem si novinku v podobě Loreal kiwi peelingu, na který čtu samou chválu, takže jsem na něj zvědavá a v neděli vyzkouším. 


A poslední dvě věci tu mám a tím jsou klasické obyčejné tamponky na odličování.  A rozhodla jsem se konečně něco vyzkoušet od NYX a tak jsem zvolila paletku se 6 odstíny, jsou no nádherné barvičky, dva odstíny jsem na oko už zkoušela a jsem spokojená. Vydrží mi s bází celou noční směnu, až do odlíčení. :)  


You May Also Like

10 komentářů

  1. Krásný nákup, já si takto nedávno nakoupila na Notinu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od Biodermy mám také moc ráda! :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka má vážně krásné odstíny:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Transparentní pudry jsou moji oblíbenci a nový peeling od Lorealu chci také vyzkoušet :-) masky byly fajn a věřím, že i peelingy nebudou k zahození.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nové peelingy od Loreal vypadají hrozně hezky :) už je chci hrozně dlouho zkusit, tak uvidím!
    Karelzzilla

    OdpovědětVymazat
  6. Ten peeling je všade! Musím ho vyskúšaž už aj ja!:D
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné nákupy, hlavně ta paletka se mi líbí.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vyzerá super, a po tých peelingoch od Lorealu tiež pokukujem :). Ale ten krém od Biodermy mne vôbec nesadol. Aspoň vidieť, že každému sedí niečo iné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je krásný nákup.Já se chystám na ten Loreal též kiwi, tak jsem zvědavá, zda mě nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vydarené nákupy :). Ten púder od Rimmelu ma už pekne dlhú dobu láka, no vzhľadom k mojim zásobám by naňho tak skoro rad neprišiel. Kiwi peeling si čoskoro určite i ja zaobstarám :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)