Spotřebováno Yankee Candle vosky

by - března 28, 2018

Je tu další díl mého spotřebována aneb tipy na vosky od Yankee Candle. Já je naprosto miluji a tak ty co vypálím, Vám tady dám jako inspiraci. Tentokrát tu mám čtyři vosky co jsem vypálila a tady uvidíte zda mi vyhovovali, anebo taky ne. :))

Informace o voscích jsou ze stránek http://www.yankeesvicky.cz



1) Lovely Kiku Elegantní a povzbuzující aroma této květiny štěstí je promíseno se špetkou sladkého třešňového květu a hřejivé vanilky. Vůně je velice krásná, nevtíravá a díky vanilce také příjemně hebká.
Můj názor? Co musím souhlasit, tak byla velmi jemná, květinová, vonělo skvělých pár hodin, ale zas nic závratného. Já tam vanilku necítila, což mi nevadí, protože já vanilku nemusím. Doporučila bych ji všem, co moc květinové vůně nemusejí, protože je velmi jemná, takže vadit opravdu nebude. Jsem si všimla, že se prodává už jen ve středním skle, takže už asi se prodávat nebude.


2) Pink Hibiscus - Nesmírně příjemná vůně. Jemná, noblesní a zářivá. Přináší aroma jemně citrusového buketu okvětních lístků tropického ibišku.
Můj názor? Tady tohle byla celkem dost silná květinová vůně, ze začátku mi to dělalo až zle, ale jakmile hoří tak dvě až tři hodinky, tak už nebyla tak silná a byla příjemnější. Ale podle mě žádný zázrak to není. Je to květinová vůně.



3) Festive Cocktail - Slavnostní koktejl z ovoce a horských brusinek se špetkou vůně čerstvé borovice. Tradiční, neznatelně štiplavá vánoční vůně. Vrchol: citrus, brusinky, černý rybíz, srdce: borovice, základ: vanilka.
Můj názor? Tohle je pro mě vánoční vůně jak dělaná, velmi příjemná vůně, celkem silná, což mi vůbec nevadí. Je opravdu super, a rozhodně doporučuji si ji alespoň očichat. 

4) Water Garden - Uklidňující obrazy na hladině jezera. Vodní květiny, svěží zelené tóny s dotekem melounu a pižma. Relaxační vůně pro slunné dny, která vzbuzuje luxusní spa dojem.
Můj názor? Tohle je pro mě také velmi jemná a příjemná vůně, opravdu nebyla špatná. Nevím k čemu přesně bych ji přirovnala, možná i k nějaké toaletní vodě. U nás se dá sehnat jen ve velké svíčce, já vosky vyhrála v aukci na Ebay. :) Je třeba aspoň vyzkoušet, protože vůně je to velmi příjemná.


You May Also Like

14 komentářů

  1. Koupit s 4 předražené vosky a dva z toho hodnotit průměrně až podprůměrně? Začínám přemýšlet nad tím, jestli se cena vyrovná kvalitě. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva květinové jsem objednávala přes internet, takže nebyla možnost očichat. Já moc nejsem na květinové vůně, takže je jasné, že se někdy netrefíš do vkusu s vůní, ale není to tak, že by kvalita nebyla špatná. :))) Já miluji Yankee Candle a mám teda pořádnou sbírku. Dávám inspiraci co mi voní a co ne, každému přece voní úplně něco jiného.

      Vymazat
  2. Zaujala mě water garden, jinak já miluju avivážové vůne :D :)typu clean cotton a podobně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je těžké takhle soudit, když si člověk přes obrazovku nemůže čichnout, ale ta poslední alespoň podle popisu zní zajímavě. Jediné co mě ale odrazuje je většinou ta cena za yankee svíčky, když opomenu právě vosky. Ale já si právě radši kupuju už rovnou ty velké. No třeba si někdy nějakou koupím. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Yankee Candle mám veľmi rada, tie vône sú neskutočné :) Doma mám niekoľko voskov a 2 malé sviečky

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Festive Cocktail jsem měla a voněl vážně úžasně:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Yankee Candle jsou úžasné svíčky! Mimochodem, to mi připomnělo, že už jsem doma dlouho žádnou neměla :D

    Jdu si za svým snem
    Nekonečná knihovna

    OdpovědětVymazat
  7. Mám hrozně ráda Yankee, bohužel mám obchody tak nějak z ruky a objednávat jeden vosk mi přijde nesmyslné :D ale když už je někde v obchodě vidím, tak si ráda nějaká vosk pořídím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají skvěle, Yankee candle mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Z těchto vosků mě nejvíce zaujal ten poslední water garden. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Vosk Lovely Kiku jsem také měla a vůně se mi líbila, super na jaro/léto :) a vosk Pink Hibiscus mám nově a přes obal voní moc příjemně, tak snad mi bude vonět i po zapálení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Yankee candle miluji. Tak krásně voní a provoní vždy celý dům. :)

    OdpovědětVymazat
  12. tieto vosky sú fajn, krásne prevonaju izbu. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Yankee candle mám moc ráda, jsou super:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)