New (160)

by - dubna 25, 2018

Zdravím, dnes máme volno a tak jsem si připravila článek. Byli jsme totiž o víkendu v Primarku a tak Vám tu dám mé malé nákupy. :) Moc toho není, taky nic více jsem nepotřebovala a také jsem chtěla nějaké boty letní sandálky a žádné se mi tam nelíbili. Nemáte nějaký typ, kde koupit pěkné letní sandále? 

Koupila jsem si tyhle letní obyčejné kraťásky, budou se hodit do posilovny, ale klidně i na výlety. :) Stály jen 2.50 liber.


Jako další tady mám něco do balerínek, jsou to tři páry ponožek, takže super a za tu cenu 2.50 také dobré. :) A co mi nesmí chybět byli gumičky do vlasů, sice jsem si vlasy byla znovu ostříhat, ale to nevadí do posilovny si je stejně stáhnu do culíku :) Tak se mi lépe cvičí. 



A nesměly chybět obyčejné tílka. Jedno v tělové barvičce a druhé černé. Jedno stálo 1.80 liber a takové tílka se hodí. 


Po Primarku jsme byli ještě ve Wilku, kde mají stojan s Essence a tam jsem si vzala dva laky na nehty na jaro a léto. :)  Jeden je v odstínu 40 play with my mint a druhý je 89 hi, pink panther!


Mint barvičku jsem už vyzkoušela na svých nehtech. :) 



You May Also Like

12 komentářů

  1. hezký, až pojedu do primarku hodlám tam nechat tak 3000 za nás s přítelem :D chceme tam jet v létě až se narodí mimčo, tak uvidíme

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně ty dva laky mám taky. Jinak až budeš vědět, kde sehnat pěkné sandálky, tak napiš. Já byla včera v CCC a nic se mi nelíbilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné odtiene lakov si si kúpila :). Ja mám inak tiež vždy problém zohnať nejaké pekné sandále.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty laky vypadají moc pěkně, i na ruce je ta modrá super. :-) Hezké věci, taky bych si potřebovala pořídit kraťasy a tílka, těch na léto není nikdy dost. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Super věci :) nejvíce mě zaujaly ty laky :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  6. Laky jsou moc pěkné , hezké barvičky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kraťase jsou super, s módním pruhem, který je teď hodně v kurzu, co jsem tak koukala, jeden, či dva... Lak na nehty se mi líbí hlavně ten mint, ta barvička se mi začíná docela zamlouvat. Tílka jsou super, také mám pár takových jednoduchých a sandále bohužel neporadím, možná v CCC, připadá mi, že výběr obuvi je tam letos nic moc, nicméně na počet bot a celkem ještě za slušnou cenu je to boží.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Lak má krásnu farbu! Krásne vecičky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Ty essence laky maj moc hezký barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Laky od Essence moc ráda nemám, ale tyhle mají pěkné barvičky :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Super věci, laky na nehty v těchto barvách budou na léto super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)