Recenze: Dvoufázový odličovač očí a rtů

by - května 01, 2018

Přeji krásné úterý. Já jsem si pro Vás připravila recenzi na značku Astrid, která se stala mou oblíbenkyní, už jen proto, že má tak skvělé produkty jako je i tento dvoufázový odličovač. Já sice dvoufázové ještě nezkoušela, tohle je mé poprvé, tak se pojďme na to podívat jak obstál. :)

Info ze stránek astrid.cz Dvoufázový odličovač očí a rtů účinně a zároveň šetrně odstraňuje voděodolný make-up a jemně pečuje o okolí očí a rtů. Složení obohacené o mandlový olej, známý svými hydratačními a zvláčňujícími vlastnostmi, pomáhá chránit řasy a citlivou pleť v okolí očí. Komplex HYDRO ACTIVE pomáhá udržovat optimální hladinu hydratace v pleti a dodává jí jemnost a vláčnost. 

Vhodný pro všechny typy pleti.Vhodný pro nositelky kontaktních čoček.  Oftalmologicky a dermatologicky testováno.

Balení tohle je klasická menší lahvička, která má  125 ml, takže i skvělá na cesty. Jejich klasické obaly se mi hrozně líbí. :) 


Vůně ta je velmi jemná, líbí se mi, není silná, takže určitě budete spokojení. 

Co na něj říkám já? Takže začneme s balením, líbí se mi na něm, že má víčko na zacvaknutí, takže opravdu nehrozí vylití v cestovní taštičce či klidně na stolku. Já nikdy nezkoušela dvoufázové odličovače, ale jakmile jsem ho vyzkoušela, tak se stal můj oblíbenec. Vůně je opravdu jemná a teď se vrhneme jak tedy odličuje? Odličuje perfektně. Co se mi na něm líbí je to, že postačí jeden tamponek jedno vylití do tamponku a oči máte odlíčené. Jsem s ním spokojená a co se týče mlžení očí po odlíčení, jelikož se jedná o olejový přípravek, tak tohle vůbec nehrozí. Žádné mlžení, takže za mě skvělý produkt. Oči nejsou vůbec vysušené. Odličovač jsem zkoušela i na rty a dlouhotrvající rtěnku například Dermacol, nebo Rimmel perfektně odlíčí.  Před použití je důležité protřepat, aby se ty dvě složky spojily a bylo perfektní odličování. :) Já odličovač mohu doporučit dále. :) 



Takhle vypadá protřepaný. 


Klady

+ cena
+ jemná vůně
+ skvěle odličuje oči i rty
+ nevysušuje
+ nedráždí

Zápory

- žádné jsem nenašla

Odličovač očí zakoupíte v prodejnách DM, Rossmann, Teta tam kde mají značku Astrid v prodejně nevím kolik stojí, ale pokud chcete zakoupit na internetu tak TADY  a stojí 69 Kč.

Odličovač očí a rtů ode mě získává 5 hvězdiček z 5 


Já děkuji zastoupení astrid.cz za poslaný balíček a v něm tento odličovač

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*


You May Also Like

17 komentářů

  1. Kedysi som dvojfázové odličovače používala, môj obľúbený bol od Nivei, ale momentálne najradšej používam micelárne vody :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hezky :) já mám teď odličovače od ziaja tak jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá roztomile :)). Já používám micelární vodu od Biodermy skoro rok a jsem s ní spokojená :))

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera jsem ho okukovala v Albertu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dvoufázové odličovače moc nepoužívám, protože jsou hodně mastné, jako třeba ten od Nivey. Tento jsem ale doma měla a vyhovoval mi :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten vypadá dobře. Já dvoufázové odličovače nepoužívám. Na odolnější makeup používám rovnou olej a to kokosový. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. já ještě nenarazila na dvoufázák co by mi neštípal :( když máš ráda ASTRID, zkoušela jsi už jejich bb krém? už po něm nějakou dobu pokukuju a nemůžu se rozhodnout:)
    http://byterina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Keď som na Sk používam Garnier, ten oranžový ale inak kokosový olej. Neštípe a zotrie všetko a ešte mi nechá pleť hladkú :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to jako super věcička za pár korun, co udělá hodně parády.:) Astri je fajn, mám ho ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Toto vyzerá mega! Rada to vyskúšakm, mám rada dvojfázové odličovače:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsem a používala jsem moc ráda, vyhrála jsem ho, ale klidně bych koupila sama. Super výrobek.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten vypadá dobře. Celkově delší dobu teď čtu velmi pozitivní recenze na produkty od Astrid :) já mám pouze s touhle značkou zkušenosti s opalovacími přípravky, takže s tou klasickou, která je na trhu roky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to vypadá super, pokud tak pěkně funguje a ještě za takovou cenu. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ja si nejak neviem nájsť cestu k týmto dvojfázový odlíčovačom. Možno to je tým, že som ešte nenašla žiaden dokonalý, ale inak neviem. Radšej preferujem odlíčiť sa buď micelárkou alebo kokosovým olejom. Čo je paradox lebo práve ten olej mi v tých dvojfázových odlíčovačoch vadí ale kokosový olej milujem. Hah zaujímavé :D
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  15. Vďaka za tip, určite sa naň v drogérii pozriem. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  16. já jsem dvojfázové odličovače neměla nikdy moc ráda, raději používám mýdlo na obličej - je to rychlejší a není potřeba žádných tamponků :)
    Veronicas-life

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna ve středu jsem si ho koupila. Rozhodovala jsem se mezi Niveou, kterou jsem už jednou měla a vyhovovala mi a mezi tímto, který jsem ještě nikdy neměla. Nečetla jsem na něj ještě žádnou recenzi a tak jsem se trošku bála si ho koupit. Nakonec jsem si ho ale vzala :). Ještě jsem ho nezkoušela, tak jsem na něj zvědavá a doufám, že budu spokojená stejně jako ty.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)