Spotřebováno (Květen 2018)

by - května 27, 2018

Přeji krásnou neděli,

znovu jsem obnovila spotřebováno, sice toho tu nikdy nebude tolik jako to mají ostatní blogerky, ale jsem aspoň ráda i za tu trochu, co se mi tu nasbíralo. :) Jsou to většinou užitečné věci co spotřebovávám docela často a dekorativní kosmetika se mi vůbec nedaří spotřebovat, ale budu dělat čístku, tak uvidíme. :)

Tak tohle je má spotřeba, jdeme na to! :) 


1) Softlan - aviváž, koupila jsem ji v Polském obchodě a vůně třešňového květu byla fakt super, prádlo po něm vonělo. Já s ním byla spokojená a rozhodně bych časem ráda vyzkoušela další vůně.

2) Ariel kapsle na praní - Po dlouhé době jsem je měla a nevím co mi vyhovuje líp, zda normální prací prášek a nebo tyto kapsle, ono to v závěru vyjde nastejno. Já tyhle kapsle měla dlouho a až teď jsem je vypotřebovala, protože jsem to střídala s pracím práškem. Můžete mi poradit co je pro vás lepší? Kapsle, prací prášek, nebo gel? A popřípadě jaké značky? Moc děkuji 


3)  Cien šampon na vlasy - V první řadě musím říct, že pěkně voněl. Šampon jsem měla dlouho a nepoužívala ho dlouhodobě, ale na druhou stranu si nemůžu stěžovat vlasy pěkně umyl, mastné hned nebyli, byli nadýchanější. 

4) Christophe Robin - tohle jsem měla v Lookfantastic boxu a bylo to něco jako čistící šampon, který se měl používat jednou týdně, já ho tak používala. Vypadal jako peeling, protože měl v sobě takové zrníčka a byl hnědý a jakmile se dostal do vlasů tak vytvořil pěnu, což je super. Nevím zda bych si koupila plné balení, ale na vyzkoušení byl fakt super. 

5) Colgate zubní pasta - nepřišla mi v ničem zvláštní, obyčejná zubní pasta.  


Na fotce chybí tento produkt od Rexony (foto: google.cz) 

6) Rexona tuhý deodorant - Mě ty Rexona deodoranty vůbec nezabírají. Více mi vyhovují tuhé od Dove, ty jsou perfektní. Tento už si nikdy nekoupím. 






You May Also Like

7 komentářů

  1. Momentálne sa mi veľmi začína páčiť značka Cien :) Je dostupná a páčia sa mi aj jej účinky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na praní mám Eco vajíčko a jsem s ním moc spokojená nemáme doma milion nádob s pracím gelem jako dřív, jen prostě dám vajíčko do pračky a potom ho nechám pořádně vysušit.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Cien je fajn značka, ale šampon jsem od ní ještě nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Já doma používám prací gel. Měla jsem taky tyto tablety, ale praní s nimi se mi moc nelíbilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ty od Rexony také moc nemusím. Jinak zatím žiju s našema a nenakupuji nic na praní, ale dělám brigádu v Tětě a musím říct, že tyto kapsle hodně lidi berou.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem Ariel :) Používam ho aj ja tu v UK aj mamina doma na SK. Najviac spokojná som :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som prešla z antiperspirantov v spreji práve na tuhé a taktiež som veľmi spokojná s Dove :) Bola som s jeho účinkami veľmi milo prekvapená a napríklad oproti Nivei je oveľa kvalitnejší

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)