Lookfantastic box // Červen 2018

by - června 10, 2018

Zdravím při nedělním ránu, jak jste si užily víkend? My zatím skvěle, včera jsme byli běhat večer, dnes možná jdeme do města, nebo nevím, možná to necháme až na pátek. :) Já vám tady přináším obsah boxu LookFantastic, který se víc, než povedl, až jsem byla sama překvapená, kolik produktů jsem tam našla. :)


Tentokrát krabička byla v modrém provedení, což je nádhera. :) 



Taky vše bylo sladěno do modra. 


Tady už obsah balíčku, celkem dost produktů co? :)


1) Real Chemistry - tohle tam daly jako plus, protože v knížce o tomto produktu není nic napsané. A jedná se o denní krém, pokožka má být po použití jemná, zdravá, hydratovaná. Tak jsem zvědavá jaké to bude. :) Plná cena balení je 34 dolarů

2) Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion - Pokud se nemýlím, tak by to mělo být tělové mléko, které udrží opálení, nejsem si jistá. Ale můžete mi poradit co to přesně je. Mám 50 ml a cena 100 ml je 19.50 liber.


3) Christophe Robin Cleansing - tohle je čistící šampon, já už ho jednou měla a nedávno jsem ho vypotřebovala, takže mám do zásoby další. Ono je to taková hnědá barvička a v tom jsou zrníčka a když se dá do vlasů, tak vytvoří jemnou pěnu. S tímto už zkušenosti mám, jako opravdu to nebylo vůbec špatný. Nejvíc se mi líbí, že je bez parabenů, silikonů, SLS a barviv. Já byla spokojená. Cena balení za 250 ml je 42.50 liber a já mám 40 ml.

4) Studio 10 Liquid Foil I- Radiance - jedná se o oční stín, jsem na něj dost zvědavá, protože nevím ani kolik stojí, protože to nikde nemůžu najít. Má prý i hydratovat. Je vhodný hlavně na párty, tak jsem na to zvědavá, protože odstín se mi zamlouvá. 


5) Elemis Superfood Facial Wash - opět v boxu máme čistící produkt na pleť, což mi vůbec nevadí, ráda vše prozkoumám. Jedná se o čistící gel, který má čistit do hloubky. Jsem na něj zvědavá. Cena plného balení 150 ml 25 liber, já mám 30 ml. 

6) Mádara SOS Hydra Moisture +Radiance Mask - tohle je maska na pleť. O této značce hodně čtu na blozích, takže jsem zvědavá jak tato maska bude fungovat. :) Fortifikovaný extraktem ze severu pivoňka, kyselinou hyaluronovou a lněným semenem, maska hydratuje a hydratuje vyprahlou pokožku a zároveň poskytuje antioxidační ochranu. Ideální ošetření  svědění kůže nebo unavené, stresované pleti, které potřebují podporu. Po použití pleť bude jemná a zářivá. Už se na ní těším. Cena balení 12,5ml je 15 liber já mám 12,5ml 




7) Rituals The Rituals of Dao Body Cream - je lehký, rychle vstřebávající tělový krém s vůní bílého lotusu. Využívá síly bambuckého másla, Centella Asiatica a Yi Yi Ren (přísada tradičně používaná v čínské medicíně), bohatý krémový zvlhčovač změkčuje a chrání pokožku bez mastných nebo lepkavých zbytků. Po použití bude pokožka jemná, hydratovaná. Cena plného balení 220 ml je 19,50 liber já mám 70 ml  




A jako poslední lákavý produkt co bude v dalším boxu a tím bude šampon od Kérastese, což je bomba, protože jejich šampony už dávno chci vyzkoušet! :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Tak tohle je dokonalý obsah. Konečně i krabička vypadá, že je více naplněná a nepůsobí tak prázdně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah se mi líbí , určitě bych ho využila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny box. z Veci vo vnútri poznám iba značku Rituals, tá je perfektná

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna krabička a obsahuje samé zaujímavé produkty. Tento box som niekedy odoberala ale potom začali dávať dosť často rovnaké produkty a tak som odber zrušila ale ako tak pozerám, tak by nebolo zlé ak by som si ho začala opäť kupovať.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  5. Ten balíček vypadá krásně už jen díky té modré, na tu já jsem ujetá. :-D Spousta super věcí, těším se na nějakou recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný boxík osobně mám teda vyzkoušený jen ten krém od rituals, který je můj hodně oblíbený jinak zbytek kosmetiky neznám ale vypadají zajímavě určitě stojí za vyzkoušení :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Nejen krabička, ale také její obsah vypadá hodně dobře. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že se boxík povedl. Vypadá lákavě.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíce mě zaujal ten první produkt :) denní krém, líbí se mi to balení, i když se nejedná o plný produkt. Celkový dojem z Lookfantastic boxu mám velmi dobrý, ano obsah se mi líbí :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Takéto beauty boxy mám veľmi rada, len škoda, že u nás ich nie je ešte tak veľa. Mala si tam naozaj zaujímavé a pekné produkty :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)