Oblíbenci (Červenec 2018)

by - srpna 07, 2018

Přeji krásné úterý,

na Instagramu jste si v příběhu odhlasovali, že chcete mít oblíbence v úterý tak je to tady a ten kdo mě ještě nesleduje to TADY budu velmi ráda. :)



VLASY
Momentálně můj oblíbenec na vlasy není šampon, ani maska, ale sprej na vlasy. Jedná se o letní péči o vlasy, protože sluníčko zatěžuje vlasy, tak vždy na mokré vlasy nastříkám. Produkt mám velmi ráda, hezky voní a je fajn. :) Nemastí vlasy, nejsou splihlé ani nic podobného.


VOSK
Tentokrát už je tam menší polovina s vůní PINK GRAPEFRUIT. Nikdy jsem nevěřila, že mi tahle vůně bude vonět, ale dost jsem si ji oblíbila. Rozhodně doporučuji, ti co mají rádi ovoce tak šup do obchodu. :) 



NEHTY/PLEŤ
Slyšela jsem tolik chvály na tento zázračný univerzální krém od Weledy a musím říct, že je opravdu skvělý. Já ho zatím používám jen na pleť a opravdu stačí fakt minimální množství a rozetřete po celé pleti. Mě se krém dobře vsákne, nezanechává mastnou pokožku, nic na pleti nepociťuji. Pěkně voní, ráno po něm mám krásně jemnou pleť. Na co vy ho používáte, dáte nějaký tip? 


RTY
Tohle už jsem kdysi v oblíbencích měla, ale to jen z toho důvodu, protože to je nejlepší rtěnka co jsme kdy zkoušela. Je to Yves Rocher v odstínu 11 Rose Pétillant, opravdu doporučuji vyzkoušet. Nevysušuje.


TOALETNÍ VODA
Miluji tuhle vůni. Je to Hugo Boss, velmi příjemná vůně, jemná, není to žádná těžká vůně. Ale za chvíli ji budu mít spotřebovanou, tak by to chtělo doplnit zásoby. 


OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Na tento krém jsem psala už recenzi, můžete si přečíst TADY a stal se mým každovečerním pomocníkem při usínání, krásně po něm voní ruce. :) 


DOPLNĚK/TĚLOVÉ MLÉKO
Tělová pěna Nivea s nádhernou vůní malin a bílého čaje. To pravdu nádherná vůně! S pěnou jsem velmi spokojená, protože nohy jsou krásně voňavé, ale především i hydratované. Za mě opravdu velké ANO. 



Na co vy používáte svůj univerzální krém od Weledy? 
Jaký parfém vy máte rádi? 

You May Also Like

13 komentářů

  1. Produkt na vlasy mě zaujal..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si ten skin food moc neoblíbila, ale hodně mě zaujal sprej na vlasy. Z vůní mám zase ráda Heat rush od Beyoncé nebo taky má pěkné vůně Britney Spears.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky produkty poznám, a mám ich rovnako rada! :) Skvelý výber :)

    OdpovědětVymazat
  4. Weleda Skin Food používám hlavně jako pleťovou masku, ale též jako krém na ruce je super nebo na podrážděný nos od rýmy. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten krém od Weledy se už taky nějakou tu chvíli chystám. Všude na něho čtu jenom samou chválu, tak jsem dost zvědavá :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  6. Skin food mám taky doma, ale spíš ho používám na podzim a v zimě :). Teď používám Havlíkovi krémy.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Univerzální krém od Weledy nepoužívám na nic, protože jsem ani netušila, že něco takového značka vyrábí :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. O tom krému jsem ještě neslyšela.:) Parfémy příliš nepoužívám, spíše toaletní vody, parfémy jsou stále ještě pro mě docela drahé a raději peníze dám do něčeho jiného. Jinak jsi mě docela nalákala na ten Gliss kur.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Tu tělovou pěnu Nivea mám taky moc ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sprej na vlasy mě zaujal. Ja od teto značky použivam olejíčky na vlasy a jsem s nimi naprosto spokojená :) A tělová pěna od Nivei vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  11. Produkty od Yves Rocher mám moc ráda :)

    http://lifebynikys.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Tu pěnu od nivea mám taky a vosk musí být super svěží

    OdpovědětVymazat
  13. po tej telovej pene od Nivea uz celkom dlho pokukujem a tusim si ma presvedcila, aby som ju vyskusala, ked si nabuduce budem chciet zadovazit telove mlieko.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)