Lookfantastic box // Září 2018

by - září 19, 2018

Zdravím,

mám tady poslední objednávkový Lookfantastic box, tento měsíc moje předplatné končí. Na Vánoce bych si ráda objednala jiný box, tak uvidím, který to nakonec bude. :)

Narozeninová edice. :) 



Balíček uvnitř. :) 


1) Aromatherapy Associates Revive Morning Bath & Shower Oil - Docela zajímavá vůně, já tohle použiji do vany asi hned o víkendu. Udělám si takový relax. Cena za 55 ml je 40.80 liber já mám 9ml 
2) Lord Berry Strobing Pencil - tohle není docela zřejmé na co to je, zda na oči, či na rty. Ale určitě to bude na oči na linky, protože je to krásná zlatá barvička. :) 


3) Mane 'n Tail Travel Size Hoofmaker Original Hand and Nail Therapy - Tohle je péče o nehty a ruce, nemá být mastný, lehce vstřebatelný. Má pomoci suchým rukou a popraskaným. Dá se použít i na nohy a tělo. Docela zajímavý produkt a velmi ráda ho začnu používat, nehty se mi celkem lámou a momentálně bojuji se suchou pokožkou na rukou. :) Cena za 57 g je 2.30 liber.

4) Philip Kingsley Elasticizer 75ml - tento produkt je docela zajímavý, protože je to taková péče, která se používá před šamponem. :) Má dokonale vyhlazovat vlasy, jeho elastifikační účinek zlepšuje pružnost, roztažnost, sílu a lesk, zatímco vaše vlasy jsou měkčí, méně křehké, krásně zvládnutelné a lesklé. Návod k použití: Před šamponováním důkladně namočte vlasy.
Aplikujte elastifikátor na vlasy, nechat působit 2-3 minuty, opláchnout a poté klasické použití šamponu a condicionéru. A pro pro velmi suché nebo poškozené vlasy pokryjte vlasy sáčkem po nanesení elastifikátoru a nechte jej 10 minut. Cena za 75 ml je 15.73 liber já mám 40 ml 


5) Omorovicza Ultramoor Mud Mask  - jedná se o detoxikační masku. s maďarským mokrým bahnem a hektoritovou hlínou odborně energizuje, hydratuje a chrání pokožku, pronikající hluboko do viditelného zvedání a rozjasnění pokožky. Antioxidanty bohaté na antioxidanty využívají patentovaný systém dodávání Hydro Mineral Transference ™, který zanechává pocit pevnosti pokožky a jeho vlastnosti proti stárnutí pomáhají vyčesávat jemné linie a utáhnout kolagenová vlákna, aby vytvořily okamžitý zvedací efekt. Odumřelé buňky jsou vyloučeny, aby odhalily jasnější, hladší a jemnější pleť. - K.N. Vhodné pro suchou, mastnou nebo kombinovanou pokožku. Takže víkend je jasný, relax a maska na obličeji. :) Cena za 50 ml je 68 liber já mám 5 ml. 

6) Evelom čistící gel - tohle je v boxu snad co měsíc, tohle balení už mám po třetí, produkt to je fajn, ale už to v boxu stačí. 

+ bonbonky, které jsou pěkně hnusné 


+ k čistícímu gelu od Evelom byl ještě tento ubrousek k čištění. :) 


You May Also Like

11 komentářů

  1. Hrozně se mi líbí vzhled krabičky a z obsahu mě nejvíce zaujala bahenní maska.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní boxík :) Asi nejvíc se mi líbí koupelový a sprchový olej.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Balenie má teda úžasné! V dnešnej eco, zero waste a neviem akej dobe je to dosť také prehnané :D. Aj som nad ním rozmýšľala, ale nakoniec som aj rada, že som si ho neobjednala, nie je tam nič také, čo by ma zaujalo na prvý pohľad :D. Som zvedavá či ti bude Hand and Nail Therapy vyhovovať a či ti aj pomôže :)

    OdpovědětVymazat
  4. balíček vypadá vážně zajímavě

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujímavé produkty a značky, o mnohých som nepočula :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mají to moc hezky zabalené a některé produkty mi vůbec nic neřikajii, tak jsem aspoň našla něco nového☺️

    OdpovědětVymazat
  7. Z obsahu tohoto balíčku bych asi úplně nadšená nebyla :( Ale třeba ten koupelový a sprchový gel bych vyzkoušela ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. LF box som niekedy odobrala pravidelne. Teraz som si ho už dlho nekúpila ale tento obsah vyzerá super 😊

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  9. Žádný produkt mě nezaujal, škoda :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. To mě pobavilo, hnusné bonbonky :-D vůbec nic z boxíku neznám, mám raději ty známé a dostupné produkty, třeba z našeho DM boxu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  11. Značky vůbec neznám, ale také se mi líbí balení.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)