Produkt který zatočí s pupínky

by - července 20, 2019

Zdravím, vítám Vás při sobotním odpoledni, venku je strašný dusno, ale zataženo. Byli jsme na kratší procházce se psem a teď jsem ráda, že jsem doma. :) Dopoledne jsme byli ve městě, chtěla jsem mrknout do jednoho sekáče, ale bohužel zavřeli ho. Moc dlouho tam nebyl no. Ale stále mám ještě 3 sekáče. :) 

A já si pro Vás připravila recenzi. Jdeme na to.

Info ze stránek oriflame.czPleťový olej s antibakteriálním bio olejem z čajovníku, kyselinou salicylovou působí na pupínky, čistí, zklidňuje, tonizuje pleť a stahuje póry. Neobsahuje parabeny. Dermatologicky testován. Vhodný na mastnou pleť.






Oni tento olej inovovaly a to, že tam přidali výtažek z limetky, ještě jsem ho nezkoušela, ale jakmile mi dojde tento, tak vyzkouším. 
Čisticí olej s bio čajovníkem a limetkou Love Nature

Balení je ve skleněné lahvičce, která má uzavíratelné víčko a pod víčkem je takový malý otvor se kterého to jde skvěle. Balení má pouhých 10 ml. což opravdu postačí na delší dobu. Já ho používám většinou jen večer před spaním a to záleží jak kdy. :) 

Vůně voní to klasicky po Tea Tree, někomu to vonět nemusí, ale mě to voní. :) 

Složení ISOPROPYL MYRISTATE, ALCOHOL DENAT., AQUA, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, SALICYLIC ACID, PARFUM, LIMONENE, CITRUS AURANTIFOLIA FRUIT EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

A co na produkt říkám já? 
Víte co??? Tohle je ten nejskvělejší produkt co jsem kdy zkoušela! A víte proč? Měla jsem na bradě v týdnu asi tak 4 pupínky a večer po vyčištění jsem to nanášela před spaním na ty čtyři pupínky. Na druhý den byli pupínky menší, ale ještě to nebylo podle mých představ, tak jsem stejný den večer nanesla znovu olej na pupínky a do rána byli daleko menší, než včera. A dnes už tam nemám nic a je to krásně zahojené, takže na zahojení postačí ty 3 dny max 4 dny! :) Což je úplně super. Produkt mi fakt vyhovuje a pomohl mi. Akorát se stane, že na pupíncích trošku štípe, ale já tomu říkám, že aspoň vidím, že to něco dělá. :) Nevysušuje mi pleť, je to zkrátka pomocník. :) Rozhodně doporučuji. Já ho vždy ulovím ve slevě za nějakých 60 Kč. 



Klady

+ cena
+ vůně
+ pupínky se zmenší o 100% 
+ zahojí se a zmizí
+ na zahojení stačí 3-4 dny

Zápory

- nic jsem nenašla

Olejíček můžete zakoupit TADY sice to je ten s tou limetkou, ale to si myslím, že vadit nebude a cena je 169 Kč.

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*

You May Also Like

9 komentářů

  1. Tea tree oil je celkově zázrak, takže se ani nedivím, že tento produkt tak skvěle funguje :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. júuj doma mám už asi 4 balenie je to naozaj zázrak a taký malý tip odstráni permanentnú fixu :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si ho kupovala, ale teď jsem si zkusila koupit olejíček přímo od přírodní značky, tak uvidím, zda bude nějaká změna. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Je super, že ti takto pomohl... mně se už párkrát podařilo si s teatree poleptat obličej, protože jsem to s ním trochu přeháněla, když se mi udělal pupínek. Od té doby ho dávám radši o dost míň a dost opatrně:D Ale jo, teatree je jinak fakt skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem divná. Na mě tea tree prostě nefunguje. Většinou mi to ještě ty pupínky zvětší😁. Fakt to nechápu. Ale tohle je zajímavý, možná si to taky objednám. Za tu cenu to můžu aspoň vyzkoušet, že jo.

    Verča ze Ztracena v Praze I KNIŽNÍ SÉRIE NEŽ JSEM TĚ POZNALA I RECENZE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak po tom se určitě poohlédnu, vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na pupínky mám tea tree od Renovality a je skvělý :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za tip. Sama mám sice suchou pleť, ale čas od času se mi nějaký ten pupínek objeví a bylo by super mít nějaký takový produkt, který se jich přes noc zbaví anebo je alespoň zmenší :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)