Recenze: Nuxe krém Aquabella

by - listopadu 10, 2019

Zdravím, my už pomalu s přítelem kupujeme do bytu potřebné věci, včera jsme byli ještě pro bílou barvu k malování, tak se už mega těším. K tomu jsme ještě koupily mop, rohožku před dveře, potom prostírání na jídelní stůl, jen takové maličkosti. :) 

A já si dneska připravila recenze na krém od Nuxe....tak pojďme na to..

Ještě si povíme krátké slovo o značce Nuxe - Název kosmetické značky NUXE, který vznikl příznačným spojením slov Nature (příroda) a Luxe (luxus), naznačuje, že se tato společnost specializuje na luxusní přírodní kosmetiku. Ve Francii byly laboratoře NUXE založeny už v 50. letech minulého století a v roce 1989 je přebírá Aliza Jabès, podnikatelka s vášní pro aromaterapii a phytoterapii.

Na úvod tady mám pár slov ze stránek elnino.cz  - Emulze je určena pro mladou problematickou pleť. Je obohacena o výtažky z leknínu a komplex Natural Blur Complex (výtažky z ovsa, čočky a lichořeřišnice), které pleť hydratují a zároveň zmatňují lesknoucí se plochy. Emulze má svěží květinovou vůni



Balení má tato lahvička pouhých 50 ml, což pro někoho málo, ale zrovna pro mě je toho víc než dost, za mě spokojenost. Co se týče vzhledu je jednoduchý černé nápisy a občas zelené nápisy. Co se mi dále líbí je právě pumpička, ta mi nejvíce vyhovuje a jde to s ní od ruky. :) 

Vůně jelikož to má květinovou vůni, což já mám květiny velmi ráda, fakt to krásně voní. :) 

Složení jsem našla na stránkách Nuxe
AQUA/WATER, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DECYL OLEATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, DIMETHICONE, BEHENYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL UREA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, TOCOPHEROL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLOYL GLYCINE, SILICA, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, PROPANEDIOL, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, AMMONIUM LACTATE, TROPAEOLUM MAJUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM BENZOATE, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL [N3303/A].


Skvělá pumpička


Tady jak vypadá na ruce a po rozmazání 


A co na produkt říkám já? 
Produkt mí dlouho vydrží ono vlastně stačí tři stříknutí pumpičkou a rozetřete krém po celém obličeji. Voní velmi příjemně, ale ne každý má rád květinové vůně. Krém skvěle hydratuje pleť a je po použití krásně jemná. Já tento krém většinou používám pod makeup, s ním mi makeup vydrží po celý den a vůbec se nelesknu. Já tomuto krému nemám absolutně co vytknout, splňuje vše co má, pleť je po něm krásná, hydratovaná, jemná, rozzářená, vše co žena potřebuje. :) Určitě se do krému vyplatí investovat. 

Klady

+ vůně
+ nevysušuje
+ pleť je po něm hydratovaná, rozzářená a jemná
+ je vhodný pod makeup


Zápory

- pro někoho může být cena, ale na to jak dlouho balení vydrží tak je třeba do něj investovat

Krém Nuxe má ode mě 5 hvězdiček z 5




Krém Nuxe můžete zakoupit buď na oficiálních stránkách NUXE a stojí 449 Kč TADY a nebo zakoupit na stránce Elnino a stojí 335 Kč TADY

Já děkuji zastoupení Elnino za poslaný balíček a v něm tento krém od Nuxe

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*




You May Also Like

9 komentářů

  1. Díky za recenzi. Zkusím ho trochu víc prozkoumat :). Krémů není nikdy dost.

    ZAJÍMAVOSTI ZA ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2019 I OBLÍBENCI

    OdpovědětVymazat
  2. Krém vypadá skvěle. Líbí se mi, že má pumpičku. Taky jsem už měla krém od této značky a byl super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Z této řady jsem od Nuxe měla čistící gel na tvář a byl fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlho plánujem niečo od Nuxe vyskúšať a tento krém vyzerá skvelo! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. NUXE mám celkově moc ráda, ale pro mě nejvíc TOP je ten klasický olejíček, ale tohle vypadá také moc dobře - díky za článek <3

    OdpovědětVymazat
  6. Aaa, to nakupování a vybavování bytu je stejně nejlepší :D
    O nuxe jsem slyšela ale zatím jsem od nich nic nevyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji nakupování do bytu, tiše závidím :D
    Tento krém by mě celkem lákal, ještě jsem nic od této značky neměla. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Nuxe mám moc ráda. Měla jsem jednu z jejich dárkových sad a všechno mi sedlo na výbornou. Na tenhle krém se také podívám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá skvěle a musí být super, Nuxe je jedna z mých oblíbených značek :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)