New (181)

by - června 14, 2020

Zdravím, dneska jsem se stavila do Rosmanna, tak tady mám nějaké novinky, tak jdeme rovnou na to.

Celý můj nákup v Rosmannovi, nutně jsem potřebovala nějaký čistící gel a šampon, ale jak vidíte ty dvě věci mám a mám také daleko víc věcí. :D



No makeup od Maybelline jsem zase až tak nepotřebovala, ale za 149 Kč jsme ho tam nemohla nechat. Protože tento makeup jsem kdysi hodně kupovala a pak jsem na něj zapomněla a teď ho vyzkouším po pár letech znovu. Byl skvěle krycí, tak snad mu to zůstalo. A gumičky do vlasů byla docela potřeba. :)


Deodorantů není nikdy dost a tento mě docela zaujal, ten jsem ještě nikde neviděla :D je s kokosem a jasmínem. Dove dělá skvělé deodoranty, tak doufám, že i tento bude. Jedna s věcí co jsem nutně potřebovala je šampon a sáhla jsem do sekce, kde najdete Vegan produkty a různé přírodní věci. Tak jsem šáhla po této novince N.A.E je to čistící šampon s obsahem extraktu z organické šalvěje a máty. Mají být bez pocitu mastnoty a suchých konečků, tak jsem na to zvědavá. 


Jako další jsem potřebovala nějaký mycí gel na pleť a tak jsem neváhala a vzala také novinku od Garnier je z 96% ingrediencí přírodního původu.obohacený o bio aloe vera a kyselinu hyaluronovou. A když jsem byla u té Garnier, tak jsem vzala i nějaký jejich krém Botanical cream s výtažky ze zeleného čaje. Jsem na produkty zvědavá a určitě Vám o nich napíšu v recenzi. 


Tyto dva produkty jsem si kupovala ještě předtím, než začal koronavirus. První makeup je od Dermacol, který úžasně kryje používám ho jen občas, protože má extrémně vysoké krytí. A druhý je makeup od Catrice, který je vychvalovaný snad po celém světě :D Taky dobře kryje a možná že víc, než můj oblíbený Rimmel makeup. Určitě o nich ještě uslyšíte. 


You May Also Like

8 komentářů

  1. Garnier mě teď hodně baví, jak má příhodnější složení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné radosti :) Na antiperspiranty Dove nedám dopustit. A makeup od Catrice také patří mezi moje oblíbence. Jsem zvědavá na recenzi těch produktů od Garnier, jelikož se většině fakt líbí. Mně se líbí složením, ale vždycky jsem se po produktech na obličej od Garnier osypala, tak se docela bojím, když jsem si dala pleť víceméně do pořádku :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    pořídila jsi samé pěkné věci. zaujal mě hlavně ten šampon, značka NAE je teď všude, ale ještě jsem od ní nic nezkoušela. Jsem tedy hodně zvědavá na tvoje hodnocení.
    Hanka z blogu ciculka - právě zde probíhá soutěž, můžeš se zapojit:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Makeup od Catrice miluju, používám ho stále dokola ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up od Catrice mám taky, a je fakt, že je super. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné novinky, já mám moc ráda ten Garnier. Mě ta kosmetika docela i vyhovuje.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. V tomhle článku mě zaujalo více produktů, hlavně ty dva od Garnieru. Nad tím krémem dost popřemýšlím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu novinku od Garnier bych taky chtěla vyzkoušet. Jsem zvědavá, co na ten krém řekneš. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)