Snow jam

by - ledna 09, 2013

Taky sledujete novinky od essence? Já ano a tak jsem pro vás připravila článek co se chystá :)

Ráda lyžuješ, jezdíš na snowboardu nebo jen tak na sáňkách? nová trendová edice "snow jam" od essence tě v lednu a v únoru 2013 na tvoji zimní jízdu pořádně přikrášlí. ať už se chystáš na svah nebo na zimní party, odstíny z edice "snow jam" budou ladit s každým tvým outfitem- kombinace fialové, modré a petrolejové barvy společně s pastelovými odstíny ti pomohou vytvořit neodolatelný make-up a udělají z tebe zimní královnu.


1) Krémové oční stíny v odstínech zelené a fialové s jemným třpytem rozsvítí tvé oči. krémová textura usnadňuje aplikaci a vydrží ti celý den- pro tu pravou zimní zábavu. dostupné v odstínech 01 lilac is my style, 02 top of the ice-stream a 03 life is a freeride.

2) Na svah i na party- dlouhotrvající tužka na oči je ideálním pomocníkem pro tvůj zimní make-up. jeden konec je kajalová tužka a druhým koncem vyčaruješ třpytivý efekt. dostupné v odstínech 01 let's hit the slope a 02 petrol snow-queen.


3) Barva i péče…to přesně tvoje rty potřebují, když je venku mráz. hydratující balzám na rty ve 2 cool odstínech nedáš z ruky. balzám obsahuje ricínový olej a zanechá na tvých rtech ovocnou vůni. dostupné v odstínech 01 lilac is my style a 02 goofy-blue.


4) Mrazivý efekt na tvých nehtech- 4 odstíny laku na nehty dodají tvým nehtům ten správný efekt pro každou zimní party. mrazivá modrá, sněhově bílá, zelená a fialová- světlejší odstíny nabízí třpytivý efekt, tmavší odstíny jsou bez efektu. díky své dlouhotrvající a inovační textuře je aplikace naprosto jednoduchá. dostupné v odstínech 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride a 04 top of the ice-stream. Strašně se mi líbí ten světle modrý a bílý. :)


5) Praktické mini pilníčky se ti vejdou i do té nejmenší kapsy, takže je můžeš vzít i na sjezdovku. dostupné v odstínech 01 snowboard-girls rock!


6) Zimní teploty jsou velikou výzvou pro pokožku tvých rukou. pečující složky, jako je bambucké máslo a kokosový olej, ochrání suchou pokožku a dodají ji potřebnou hydrataci. vyzkoušená ochranná formule vydrží až 24 hodin a navíc krásně voní. dostupné ve verzi 01 keep cool!

TAK CO? VIDĚLI JSTE TO UŽ U VÁS V OBCHODĚ? JÁ BOHUŽEL JEŠTĚ NE :(

You May Also Like

0 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)