Recenze: MOON TOUCH MOUSSE EYE SHADOW Dermacol

by - března 22, 2014

Ahojte jak se máte při sobotě? Já skvěle venku svítí sluníčko je krásně. :) Včera jsem byla s kámoškou posedět dali jsme si vínko atd. :)) Jo fajnově bylo. Dneska jsme měli s přítelem jet na kolo do Štramberku, ale ještě ho nemá spravené tak asi pojedeme autem a projdeme se tam, to se ještě vymyslí. :))) A co vy budete dělat při sobotě? :)) Dneska jsem si pro Vás připravila recenzi na pěnové oční stíny od Dermacol, jsou tak výborné až to není možné :D 


Popis produktu


Zářivé barvy s třpytivým měsíčním efektem z kolekce očních stínů MOON TOUCH dodávají očím intenzitu a hloubku. Obsažené drobné třpytivé částečky vytvářejí na víčkách nádherné odlesky. Lehoučká, velmi jemná pěnová konzistence dokonale přilne k povrchu víčka a neslévá se v očním záhybu. Stíny jsou voděodolné a mají dlouhotrvající efekt, nalíčení vydrží po celý den. Snadno a rychle se roztírají, lze je jednoduše aplikovat prsty.

Balení to se mi celkem líbí, protože je to v takovém kulatém kelímku na šroubovacím víčku. Je takové jednoduché a to se mi na stínech velice líbí. Akorát mě štve, že se časem ten nápis na tom víčku sloupe. 



Barva je krásná ve fialkovém odstínu. Mají na výběr 12 odstínu barev, teda nevím jak v obchodě, ale na internetových stránkách mají jen 12 odstínů. I tak je to velice pěkné, protože mezi barvičkami se dá skvěle vybrat, která barva vyhovuje vám. :)  Barvička, kterou mám je parádní, protože má třpytky a ty jsou boží. :)) 





Pigmentace nikdy jsem neměla v oblibě Dermacol až přišlo na tyhle stíny a jejich pudr acnecover. :) Tyhle stíny jsou vysoce, skvěle pigmentovány! Nerozmazávají se, jsou jedním slovem báječné, vydržely mi celou noc na očích. 


Výdrž co se týká výdrži tak myslím že jsou skvělé jak už jsem psala výše tak vydrží celou noc, co jsem byla na akci tak vydrželi, nemám co vytknout. :)) 



nevím jestli to vidíte, ale tady mám ty stíny jako jenom linku na očním víčku, přes celé oko jsem nezkoušela.


Klady

+ cena
+ výdrž
+ pigmentace
+ neslévají se
+ jsou skvělé na oční linku
+ mají skvělé odstíny

Zápory

- žádné jsem nenašla

Tyhle oční stíny byli v nějakém časopisu jako dárek, ale to už je hodně dlouho. Jinak stíny zakoupíte v drogerii se stojanem Dermacol a nebo na jejich stránkách http://www.dermacol.cz/moon-touch-mousse-eye-shadow-9295 za cenu 149 Kč. 














You May Also Like

3 komentářů

  1. Odstíny do fialova vypadají přímo nádherně:)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerajé super :) škoda kvality fotiek :P

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!! :) :)
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  3. Co jsem dnes dělala. Byla na výletě se psem, kterým mi zdrhnul a náháněl 4 srny. Chudáci malí, ta moje bestie by zasloužila na prdel...

    Stíny vypadají hezky, hlavně ty odstíny růžové :)

    Protože slavím, uspořádala jsem malou giveaway :)
    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz/2014/03/slavici-post-darek-pro-vas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)