Recenze: Řasenka Lash Extreme Oriflame Beauty

by - března 01, 2014

Dneska Vám přináším recenzi na moji oblíbenou řasenku od Oriflame, máte tuhle značku rádi? Já ano, protože se mi zdá, že je to snad nejlepší kosmetika, která má katalog. Oproti Avonu, který mi nevyhovuje. Už jsem na něj slyšela že řasenky třeba jsou vyschlé, kamarádka si tam objednala řasenku a přišla ji vyschlá, tak celkem Avon mě odrazuje. Ale toaletní vody má super. :) Tak ale pojďme se vrhnout na řasenku od Oriflame. :) 



Popis řasenky kartáček s elegantním designem jediným tahem výrazně zvýší objem vašich řas. Obsahuje 100% přírodní výtažky ze senegalské akácie a směs inovativních vosků pro pružné řasy s intenzivní barvou, která vydrží dlouho krásná. 


Balení je v takovém černém obalu, který se mi líbí hlavně ty nápisy na něm. Dodávají tomu malý efekt. :)) Tato řasenka bych řekla, že už se prodává hodně dlouho. A v katalogu na ní dost často jsou výrazné slevy. Ona stojí většinou cca kolem 200 kč a ve slevě ji najdeme za nějakých 99 Kč. 

Barva já si kupuji jenom řasenky v černé barvě. Hnědé, fialové, zelené :D mě nijak nezaujaly na to abych si je pořídila. 


Má klasický rovný štěteček, což někomu může i vadit jak jsem četla různé recenze. Ale mě naopak vyhovuje. :) 

Řasy udělá velmi pěkné, aspoň mi to takhle stačí ne jak ty slibující řasenky, které prý prodlouží a přitom nic. 


Klady:

+ často ve slevě
+ řasy jsou pěkné
+ balení

Mínusy: 

- po velké vrstvě barvy řasy slepuje

Já jsem s ní spokojená jednak si dávám jen jednu vrstvu takže ji nemůžu skoro nic vytknout. Tuto řasenku zakoupíte v katalogu Oriflame za 199 kč http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12404 
teďka od 4.3 bude v platnosti katalog číslo 4 a tam je dárková sada která obsahuje tuhle řasenku + oční krém za 249 Kč což se podle mě dost vyplatí, jednak sadu stála 549 Kč.


You May Also Like

4 komentářů

  1. Ja pracujem s Avonom tretí rok, objednala som si odtiaľ desiatky riaseniek a všetky boli v dobrom stave, suchú som nemala ani jednu a zákazníčky sa k nim pravidelne vracajú, v každej objednávke nejakú mám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle jsem si kupovala, když jsem byla mladší a celkem ujde. Teď bych si ji ale už nekoupila. Nedám dopustit na řasenky od Lancome. :)

    OdpovědětVymazat
  3. U Oriflame jsme dřív s mamkou dost nakupovali, ale to už je pár let zpátky. Popravdě, nikdy jsem nebyla s ničím tak spokojená, abych si to objednala ještě jednou (kromě gelu na intimní hygienu). S řasenkami bohužel moc zkušeností nemám, pár jsem jich měla, ale nějak se na ně ani nepamatuji :) Nevím, jestli je to tato, ale jedna od nich je prý úžasná a odvede super práci.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud se mám rozhodnout mezi Oriflame a Avonem tak mám určitě raději Oriflame, ale zrovna tahle řasenka mi od nich vůbec nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)