Balíček od Realash

by - dubna 18, 2014

Zdravíčko jak se máte při pátku ? :)) Mi dneska konečně přišel balíček jak jsem včera psala. :))) Tak se pojďme na to podívat co to vlastně bylo v tak krásném balíčku. :))



Krabice byla vystlána těmito zelenými kravinkami :D


A poté na mě vykoukla tak krásná krabička! :) No není nádherná? :))


Čekal takový malý informativní papírek :))



A tady už sérum na řasy.


Co to vlastně je Realash? REALASH je vyživující sérum na růst řas. Jeho revoluční receptura útočí na svět kosmetiky. Náš patentovaný přípravek byl objektivně testován skutečnými ženami, prověřen klinickými testy a je doporučen mnohými blogery. 

REALASH vám dodá vzhled celebrity: luxusně husté řasy, prodloužené a svůdně zvlněné na maximum.


REALASH je výsledkem nesčetných hodin výzkumu v nejmodernějších laboratořích v Evropě. Naše oceněná přísada je splněným snem každé ženy a to z mnohých důvodů. Ale co ji dělá revoluční, je fakt, že nejde jen o kosmetické, nebo dočasné řešení.REALASH pomáhá v tvorbě skutečných řas úžasné hustoty, délky a pevnosti, takže budete pořád okouzlující. REALASH navíc nedráždí oči ani nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Díky němu budete navždy krásná a sebevědomá.

Jak to vlastně funguje? Růstový cyklus ochlupení trvá přibližně 30 dní. Ochlupení ve fázi uvolnění vypadne. Je to běžný proces u každého člověka. REALASH, vyrobený inovativními technologiemi, pomáhá vašim novým řasám růst rychleji a efektivněji. Naše sérum okamžitě proniká do hloubi řas, regeneruje je, zlepšuje jejich strukturu a pružnost, zabraňuje lámání a předčasnému vypadávání. Působí jako ochranný štít.


Pro dosažení co nejlepších výsledků se doporučuje používat REALASH jednou denně, večer před spaním, po odlíčení, nanesením tenké linky na kořínky řas. Jedno 3ml balení vystačí na 4-5 měsíců. REALASH se jednoduše aplikuje a zvládnete to úplně samy. Jeden tah a vaše řasy dostanou dostatek výživy na to, abyste získali nový, výjimečný vzhled!

Toto sérum bude testovat moje mamka, protože má krátké řasy, takže bude efekt dobře viditelný. :))) Za měsíc se můžete těšit na zhrnutí a nakonci bude i videjko :))) 


You May Also Like

7 komentářů

  1. Vypadá to hezky, tak snad to bude i fungovat.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. na tohle serum jsem koukala už na netu myslím a odradila mne cena, ale kdyby to fungovalo, proč ne..

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá zajímavě!.) zajímá mě jaké sérum,bude :)Už se moc těším na recenzi:)

    OdpovědětVymazat
  4. tak som zvedava ako to dopadne!


    Inak uz len dva dni do konca NIVEA giveaway, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá dosť lákavo :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Jů, jsem zvědavá na konečný výsledek :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)