Spoluprace: Návštěva Warner Bros. Studia - část první

by - prosince 17, 2014

Hlasim se po pauze jelikoz mame odpoledni a to 12nactky od 15h do 3 do rana. Takze celkem mazec a mam z toho nervy, protoze se tak nejak nevyspime.  Takze jsem nucena dat tento clanek o spolupraci.


Tak jsem sice původně myslela, že svoje Londýnské putování začnu hezky postupně od prvního dne, ale nedalo mi to a jako první bych ráda popsala svoji návštěvu ve Warner Bros. Studiu. Jedná se o poměrně dražší záležitost, kolik stojí lístky se můžete podívat zde. Není to však konečná cesta - ještě se také do studia nějak musíte dostat a stoprocentně si tam koupíte alespoň nějaký menší suvenýrek. Takže tento výlet mě výsledně vyšel na cca 75 liber. Ovšem nelituji (ale také nepřepočítávám raději...).

Zvolila jsem dopravu přes Golden Tours, kde pak platíte vlastně vše v jednom, svezete se pěkným HP autobusem a vše je vlastně jednodušší. Nástupní místa jsou v Londýně dvě - na Baker street (což byla docela sranda najít, ale když už tam dojdete, tak poznáte, že stojíte správně) a na Victoria street.

Docela vtipné bylo, že také tento den bylo nejlepší počasí - zrovna, když je člověk vevnitř :D.

Do studia si raději pospěšte - řidiči ví, kdy se pouští dovnitř, takže jezdí přesně. Jinak vás ještě čeká pěkné stání, což bohužel postihlo i mě - protože jsem si šla ještě odskočit... Ale tak dá se to přežít taky. Určitě si také nechte bundy, pokud půjdete na prohlídku v zimě - částečně jsou také rekvizity venku. 

Po předložení lístků jsme dostali upomínkovou placku - tak aspoň něco za ty prachy :D.

Docela doporučuji mít dobrý foťák - pokud to můžete nějak ovlivnit. Všude je potemněno, takže z mého to nebyla žádná sláva...

Ještě před vstupem - při čekání - uvidíte Harryho bydlení :). Pak si ještě pár minut pobudete ve frontě a prohlídka může začít. V prvním sále není prakticky nic - jen vám paní povídá a ukazuje plakáty z filmu z různých zemí. Pustí vám také krátké video - tam se vám asi moc líbit nebude, protože se každý už těší, až bude moci pokračovat dále. V následujícím sále je plátno a sedačky, prakticky jako v menším kině. Tam se opět pustí film - takový příběh ze zákulisí, který je poměrně hodně povedený. 

No a poté se plátno zvedne a uvidíte přesně to, co je na následující fotce :). A prohlídka konečně začíná!

Hlavní dveře otevřou ti návštěvníci, co mají zrovna narozeniny (takže pokud o to fakt stojíte, tak už víte, kdy se máte hlásit :D) a pak už vcházíte rovnou do hlavního sálu.

Ač to není ode mě pěkné, tak povinnosti volají a já se musím jít učit. Výmluvu mám poměrně slušnou - příští semestr se chystám do Finska na studijní pobyt, jenže na místě musím být již druhého ledna, takže trochu nestíhám ...

Hezký den a pokračování příště!

You May Also Like

0 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)