Chlupatý přívěšek na kabelku nebo klíče

by - ledna 25, 2017

Ahojte, jak se máte? U mě se nic nového neděje, vše při starém, ale dnes jsem připravila rychlou recenzi na chlupatý přívěšek co je právě IN. :)
 Já jsem si tento přívěšek vybrala k recenzi na stránce http://postovnezdarma.cz/



Tato bambulka alias přívěšek ve tvaru koule jsem dlouho chtěla vyzkoušet a vlastnit, nevím co to je za hit, ale prostě teď to nosí každý a je to opravdu super! :) Tento přívěšek můžete připnout karabinkou buď na kabelku, klíče a nebo peněženku.

Info ze stránek - 


  • Materiál: bižuterní kov
  • Barva: modrá, fialová, červená, šedá 
  • Velikost: 8 cm 
  • Balení obsahuje 1 ks přívěšku



Přívěšek nejvíce nosím právě na klíčích, protože mi to přijde to nejlepší a vůbec kulička je chlupatá a za ty 3 týdny či jak dlouho ji používám a nosím každý den mi ani jeden chlup nevypadl. Což je super. Na peněžence jsem ji ještě nezkoušela nosit a popravdě mi to nepřijde tak cool, jak na klíčím a nebo kabelce, jenom já mám takovou kabelku co bohužel nic ve předu na přimknutí nemá, takže si ji připnu s boku, ale bohužel to mi moc nevyhovuje většinou ji vidím všude jen ve předu a na boku ne, tak proto to nosím jen na klíčích. :) Koule má 8 cm, což bych čekala že by mohla být i o trošku větší, připadá mi malý. Viděla jsem u ostatních daleko větší, ale jsou různé typy. :) Další věc, je že poštovné zdarma nabízí i různé barvičky, no já myslela, že ji budu nosit ke kabelce, ale bohužel se tak nestalo, tak jsem si vzala šedou, jinak odstíny nabízí modrou, červenou, růžovou a šedou. Takže by si měl vybrat snad každý, ještě by, ale bylo fajn kdyby přidali i bílou, nebo černou :) 



Já jsem s přívěškem spokojená a už na stránce zbývají jen dva kusy za cenu 75 Kč. TADY

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem tady téhle ozdůbce nijak nepřišla na chuť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla bílou chlupatou kuličku, ale dala jsem ji kamarádce. Teď mám jednu ve tvaru srdíčka a ta je moc pěkná. Jen mi zatím dělá ozdobu na nočním stolku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám hnědou chundelatou kuličku a nosím ji na svém koženém batůžku. A i když mi už dávno není 20, ráda si s ním vyšlapuji i do práce a co nadělám parády :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Jako doplněk pěkné, ale já osobně bych ji asi nenosila.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlela jsem o ní kvůli tomu, že bych si s ní fotila nehty :D Ale nevím no...

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)