Lookfantastic box / October 2017

by - října 05, 2017

Zdravím při čtvrtečním dni, jak se máte? Jak se těšíte na víkend?

Ano jak nadpis napovídá, dnes mi byl doručen Lookfantastic box October 2017 a my se na něj společně půjdeme podívat. :)

Také se Vám líbí tyto rozkošné krabičky? Já si je schovávám a potom do nich dám kosmetiku a hezky si to uspořádám, takže někdy v budoucnu se můžete těšit na článek. :) 


Po otevření krabičky opět vykoukne knížečka co se ukrývá v boxu a taky kod na slevu na jejich adventní kalendář, tak o tom musím popřemýšlet. A jako klasika je časopis Elle, bohužel mě tento časopis děsně zklamal, tolik reklamy jsem ještě v žádném časopise neviděla...škoda.


Chvilka napětí.....


Tadááááá. 


Bean Body Coffe peeling 50g konečně i já vyzkouším tyto peelingy na celé tělo. :) 
Dopřejte si pokožku na kávové zrno Bean Body Coconut; luxusní vzorec pro obnovu pokožky, naplněný organickým olejem z kokosového oleje za studena, který hydratuje, odlupuje a změkčuje.

Použitím kávových zrn robusta jemné tělo křovinořezy stimuluje průtok krve k minimalizaci vzhledu celulitidy a strií, zatímco Organické kakao a vitamín E poskytují antioxidační ochranu k opravě a obnově pokožky. Ideální pro ekzémy a psoriázu, směs italské růžové soli a cukru Demerara odfoukne odumřelé kožní buňky, čímž pomáhá eliminovat křovinořezy a vyrážky pro hladší a rafinovanější povrch.

Cena za 220g je 14,95 liber 


Jako další Skimono maska na ruce, na tu se taky upřímně hodně těším, aspoň si o víkendu dopřeji nic nedělání. :) Na těch 30 minut. :) 

Maska pro krásu ruky pro intenzivní výživu je určena pro náročné pracovníky. Je to jedinečná biocelulózová rukavice vytvořená značkou Skimono, inspirovanou asijskými trendy v oblasti krásy, jejichž cílem je poskytnout řešení škodlivých účinků znečištění, stres.

Replikování pojmenovaného pojetí vícevrstvého kimono, maska ​​je vyrobena z přírodní derivované biocelulózy s trojrozměrnou matricovou strukturou, která byla nasycena v unikátním séru, aby se maximalizovala absorpční kapacita. Může se pochlubit hydrofilními vlastnostmi, které dokáží zadržovat až 200krát více sušiny v séru s ultra tenkými, pevně tkanámi krystalinickými vlákny, které se těsně přilnou ke každému obrysu pro optimální penetraci.

Rafinovaný vzorec naplněný bambuckým máslem a aloe vera poskytuje posílení živin a vitaminů, které podporují pružnější a rovnoměrnější strukturu, zatímco kyselina hyaluronová přitahuje vlhkost jako magnet, aby odstranila suché skvrny a nerovnosti.

Biosyntetické rukavice dovolí pokožce dýchat a její kouzlo pracuje během 30 minut, aby se ukázaly ruce, které se objevují viditelně rozjasněné a doplněné. Prsty, nehty a kůžičky se cítí nadstandardně měkké a hýčkané, ideální pro použití před velkou událostí, která zajistí, že se ruce předurčují k dokonalosti.

Bez parabenů a toxinů.

Cena 9,99 liber


Lancer the method polish - Metoda: Polský z Lancer Skincare je jemný vzorec pro zlepšení tónu pleti a struktury. Čisté minerály se kombinují s krystaly oxidu hořečnatého a hydrogenuhličitanu sodného k odlupování povrchu pokožky, boji proti otupělosti, odstranění tvorby trosky a pro osvěžení mladé pleti.

Fortifikované výtažky z dýňového a granátového jablka zabraňují stárnutí pokožky, které rozdrtí mrtvé kožní buňky, zatímco hnědé mořské řasy doplní vlhkost, aby odhalily hladkou a pružnou pleť a zdravou záři.
Tento krém už jednou v boxu byl před dvěma lety.

Cena za 120g 60 liber.

Monu Skin Firming fiji facial oil, na takové olejíčky já se rozhodně těším! :) 

Ulehčující olej na obličej, který je láskyplně připraven k vyhlazení a uklidnění pokožky při prevenci dehydratace. Osvěžující směs Bois de Rose a esenciálních olejů Patchouli zajišťuje, že pokožka je klidná, pevná a viditelně zářivá, zatímco přírodní rostlinné oleje hýčkat póry a stimulovat pleť.


Věděl jsi? Perfektní pro všechny typy pleti.

Nejlepší tip: Aplikujte v noci na intenzivní ošetření, které vám vaše rána ráda poděkuje.

Formulace bez parabenu.

Cena 30 ml 21,95 liber.


A taky nesmí chybět dekorativní kosmetika. 

Ciaté řasenka Dosažte neuvěřitelný objem s řasenkou Wonderwand z Ciaté Londýn. Ultra-černý vzorec funguje tak, aby poskytoval intenzivní 3D objem pro řasy, což mělo za následek neuvěřitelně dlouhý a zvlněný vzhled.

Přijíždějící s hůlkou ve tvaru přesýpacích hodin, řasenka v jednom okamžiku volá řasy s jediným pohybem. Díky dlouhotrvajícímu opotřebení je vzorec jak hrudkovitý, tak rozmazaný, takže řasy jsou bezchybné a čerstvě vyhlížející po celý den.

Bez parabenů, síranů a ftalátů.

Cena 19,50 liber

Korektor Model co INSTANTNÍ RADIANCE přináší světlu a záření pokožce a pomáhá vymazat známky únavy. Tento hydratační a ultra-jasný vzorec proměňuje v oční oblasti pouze jeden zákrok, takže se tváříte osvěžující a rozjasníte pleť. 

PROČ JE POTŘEBUJÍ:

Zakrývá tmavé kruhy a známky únavy pod oční oblastí
Snadno se aplikuje několika jednoduchými tahy
Zanechává pokožku, která vypadá zářivě a hladce

Cena 12 liber


Já musím teda říct, že tento box se mi hooodně líbil! Protože je tam jak péče o tělo s peelingem, ale také péče o ruce, pleť a taky nechybí nic s dekorativní kosmetiky. Na řasenku se těším. Vlastně na všechny produkty se těším až je vyzkouším a rozhodně Vám neuniknou recenze. :))) 

You May Also Like

6 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)