Testování šamponu // Nivea, Lavera

by - června 18, 2022

 Vítám Vás u dnešního článku tentokrát si dáme nějakou tu recenzi a to přímo šampony na vlasy. Mám je z eshopu holime.cz, takže určitě k nim mrkněte. 

Já a moje vlasy jsou docela dost oříšek a myji si je každý den, když je víkend tak je nechávám mastné. Ale unavuje mě si je mýt každý den, každý je jiný a celkem závidím lidem co si vlasy nemyjí i týden. :D

A tak jsem se dala na testování a teď si povíme jak u mě obstály. 



Nivea micelární šampon, už jsem jednou měla tento micelární šampon od Nivei akorát červený myslím s malinou, ale vyzkoušela jsem i tento. Musím říct, že tento šampon z těchto dvou mě zaujal nejvíce a taky už za chvíli bude prázdný. Pěkně voní, vlasy i na druhý den mám celkem pěkné, ale ještě to není ono co si představuji já :D ano jsem náročná. Stačí opravdu minimum a hned pění. Vlasy jsou po umytí voňavé, dají se rozčesat a jsou hydratované. S tímto jsem nejvíc spokojená. 

Složení
  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantifolia Juice, Benzophenone-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Parfum

Lze koupit na jejich stránkách za cenu 67 kč TADY 



Lavera šampon na vlasy tento je zase určený pro větší objem a sílu. No co si budeme povídat je to přírodní šampon s bio bambusem a bio quinoou. Voní zvláštně, ale nevadí mi. Jako na šampon vše splňuje jenom prostě u tohoto si musím mýt každý den, což já vím je to spíše můj problém. Jinak není co vytknout. Je šetrný k vlasům, vlasům opravdu dodá objem, takže když si je ráno umyji tak opravdu mám vlasy nadýchané. Já jsem spokojená.

Složení
  • Water, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Lactate, Gossypium Herbaceum Extract, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Chenopodium Quionoa Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citrus Limon Fruit Extract, Inulin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Sea Salt, Sodium Cocoyl Glultamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Alcohol denat., Fragrance, Limonene, Linalool


Šampon lze koupit na jejich stránce za cenu 148 kč TADY



Za chvílí budu testovat další várku šamponu, tak Vám potom určitě dám vědět. Já děkuji eshopu holime.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 


You May Also Like

4 komentářů

  1. Tá Nivea vyzará lákavo, neviem, či som vobec niekedy od Nivei skušala nejaký šampon. Od Lavery vobec nie nie. Inak obdivujem ta - že každy den umyvaš - kedysi som to robila tiež - milujem totiž pocit čerstvo umytych vlasov, ale už ma to nebavi. Zvyčajne umyvam každý druhý až treti a ono sa ani tak nemastia potom.

    OdpovědětVymazat
  2. No, já si taky musím mýt vlasy každý den, pokud si je neumyji, tak musím minimálně použít suchý šampon, jinak je to hrůza. Taky se mi vlasy hodně mastí, takže přesně jak píšeš, závidím lidem, kteří si tak často hlavu mýt nemusí. Já ještě nemůžu použít jen tak ledajaký šampon, protože mě po většině svědí hlava, takže už x let používám Head&Shoulders. Tudíž i když bych tyto šampony ráda vyzkoušela, raději zůstanu u osvědčeného.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem kdysi měla micelární šampon od Nivei na barvené vlasy a s ním jsem byla velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)