Kniha Smrtící terapie // Sarah Pekkanen, Greer Hendricks

by - dubna 26, 2024

Vítám Vás u dalšího článku, není moc chuť psát, tak aspoň něco málo. 

Knihu mám v rámci spolupráce s megaknihy.cz

Smrtící terapii napsalo duo amerických autorek Greer Hendricks a Sarah Pekkanen.

Nakladatelství: Ocelot

Počet stran: 392

Originální název: The Golden Couple

Anotace:
Zdá se, že bohatí manželé Marissa a Matthew Bishopovi z washingtonského předměstí mají všechno - dokud se Marissa nedopustí nevěry. Pod slupkou dokonalosti se skrývá vztah rozervaný prací a nedostatkem intimity. Marissa chce vše napravit kvůli jejich osmiletému synovi i lásce ke svému manželovi. Do hry vstupuje Avery Chambers. Avery je terapeutka, která přišla o profesní licenci. Přesto jí to nebrání v tom, aby poskytovala poradenství lidem v krizi, i když se musí řídit jejími neortodoxními metodami. A Bishopovi jsou zoufalí.
Když vejdou do Averyiných dveří a Marissa odhalí svou nevěru, události směřují ke krizi. Největší tajemství jsou totiž stále skryta a v ohrožení už není jen manželství, ale i životy.


Příběh vypráví o jakoby dokonalém manželství rodiny Bishopových, které se nečekaně zhroutí, když manželka přizná svoji nevěru. A Marissa najde párovou terapeutku, která má své metody. Která přišla o licenci, ale o lidi nemá nouzi. Avery (terapeutka) jim nabídne deset sezení a po desátém sezení má být jejich manželství zachráněno. A také do děje přináší plno zvratů a také vše ostatní co bych nečekala. 
Kniha je napínavá až do samého konce. Až skoro na konci jsem si domyslela, že za to všechno může jistá osoba a tím se to potvrdilo. Ale děj je rychle plyne, takže knihu přečtete klidně za jeden den. Postavy byli skvěle popsané, zajímavé.   Kniha se mi opravdu moc líbila. :) 



Knihu jsem ohodnotila 5/5 *


 

You May Also Like

0 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)