Novinka: pudr Creme Puff od Max Factor

by - září 07, 2013


Pudr od Max Factor přicházím s novým luxusním obalem. Creme puff je jemný matující pudr s krycímy vlastnosti, který se přizpůsobí všem typů pleti. 

Poprvé byl tento hvězdný produkt značky Max Factor představen v roce 1953 a dodnes mu patří výsadní postavení mezi produkty Max Factor. V době svého uvedení na trh byl Creme Puff prvním přípravkem, který spojoval vše nezbytné pro dokonalé líčení – krémový make-up a pudr v jednom.

INGREDIENTS
Talc, Calcium Carbonate, Zinc Stearate, Paraffinum Liquidum, BHA, BHT, Sorbitan Sesquioleate, Lanolin Oil, Polysorbate 60, Stearic Acid, Aqua, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Coumarin, Evernia Prunastri Extract, Benzyl Salicylate, Geraniol, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77007]

Jaké jsou hlavní přednosti Creme Puff?
• Úžasné, světlo odrážející částečky dodávají pleti jemně decentní vzhled.• Creme Puff je kompatibilní se strukturou pokožky, takže se hodí pro všechny typy pleti. • Lze jej aplikovat samostatně po použití hydratačního krému nebo jako finální vrstvu na make-up.• Vytváří matný, vysoce profesionální make-up.


Pudr koupíte za 219kč 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Díky za tip, po tomto pudru jsem již několikrát koukala a zajímalo mě jaký je, takže teď už nebudu váhat:-))
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. I don't se this powder ;) I love cosmetics Max Factor ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušela jsi ten pudr nebo jen překopírovala z jejich webových stránek údajné přednosti a složení, což zvládne každý. Pokud ano, tak napiš alespoň nějaké zkušenosti, jinak je příspěvek na pendrek a ke koupi mě to nemůže přesvědčit, na rozdíl od Venduly, která nemůže být o nic chytřejší, než kdyby se jen podívala na webové stránky Max Factor. :-(

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá hodně dobře, cena je taky přijatelná..možná zkusím:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som mala ten puder kedysi celkom rada, ako vidim naozaj zapracovali na obale, mozno sa k nemu vratim. :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)