Random fotky 1.2

by - září 04, 2013

A zase tady mám pár fotek, není toho moc, ale aspoň něco. :)

(pro zvětšení klikněte na obrázky)

(mamča dělala v pondělí krupicovou kaši :D // pondělní večeře chleba ve vajíčku a rajčátka)

(udělala jsem večeři pro miláčka a pro mě, obložená mísa sýr, salám, vajíčko // srdíčko od miláčka) 

(do trojuhelníku záhonek // staré kolo vypadá to skvěle! )


You May Also Like

4 komentářů

  1. Spravila si mi chute s krupicovou kašou !:D

    http://linda-f.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky :)

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Slečno, opravdu si myslíte, že s kritikou se vyrovnáte nejlépe tím, že ji smažete? A co budete dělat nebo co děláte, když Vás někdo kritizuje z očí do očí - utečete? Tak to zkusíme znovu.

    Může mi někdo vysvětlit, jakou má tento výkřik informační hodnotu? Ne vážně, opravdu netuším. Slečna se naučila vařit vajíčka a nakrájet papriku. Skutečně úspěch v jejím věku.

    Je úžasný vědět, co kdy měla k jídlu. A jaká byla stolice? Co takhle také fotku? Nebo odpadkový koš - to by nikoho z Vás nezajímalo? To se divím ... Až se někdy budete ucházet o zaměstnání, budete litovat, jelikož co se jednou na internetu objeví, to tam i zůstane. Skutečně si přejete, aby tyhle pitomosti viděli třeba i Vaše děti, aby si z nich jednou dělali spolužáci legraci?

    A co je to "Random fotky"? Skutečně Vás ve škole neučí rodný jazyk - musíte ho prznit nesmyslnými anglicizmy jen proto, abyste vypadali světově? Opravdu ubohé a povrchní.

    Věnujte čas něčemu, co má smysl a ne takovým ptákovinám jako je toto. Mimochodem přitakávačky musí být slepé, protože fotky skutečně super nejsou. Mimochodem by mě zajímalo, kdy Vás alespoň napadne fotit se před zrcadlem bez blesku.

    Nechci Vás odsuzovat, ale spíše se nad předchozími řádkami zamyslete - zejména nad tím, zda se jednou za tyto blogové příspěvky nebudete muset stydět.

    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)