Spotřebováno (Září 2013)

by - září 29, 2013

Zdravím a přeji krásný prosluněný den :) U nás je od rána krásně :) a tím pádem mám náladu skvělou. Tak jsem se rozhodla, že není třeba čekat do 1. října, protože už nic dále nespotřebuji. Tady mám spotřebováno za měsíc Září.

PŘIDEJTE SE TADY NA FANOUŠKOVSKOU  STRÁNKU NA FB, DOZVÍTE SE NOVINKY I OHLEDNĚ BLOGU.



Maska a šampon od Ziaji - k nic neřeknu skoro nic, protože to bylo vlastně jen na jedno použití, ale po té masce, kterou jsem nechala působit 3-5minut a poté smyla...musím říct, že jsem měla krásně jemné vlasy. :) Rozhodně bych si chtěla pořídit plné balení. :)



Tekuté mýdlo na ruce s kauflandu s extraktem leknínu..500ml jo dalo se to :)


Tady šampon ze srpnového ladyboxu, no žádná sláva vonělo to po mangu, ale že by vlasům nějak pomohl to ne. Rozhodně bych si plné balení nekoupila, nešli mi ani po něm rozčesat vlasy, ikdyž jsem použila kondicionér od téhle značky.


Toaletní voda s avonu, nevím jestli se ještě vůbec dělá, ale měla to kráásně voňavou vůni nejradši jsem ji používala. Určitě doporučuji :)


A jako poslední tady mám šampon od značky Oriflame s vůní grapefruitu. Nádherná vůně já osobně šampony od Oriflame zbožňuju takže já doporučuji! :) 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Jůů, no vidíš, že se ti nakonec sešlo pár věcí :-) Taky jsem to Spotřebováno dneska chtěla zveřejnit, ale nějako nestíhám, před chvílí jsem přijela :D zkusím to ještě rychle nafotit no :)

    OdpovědětVymazat
  2. šampóny od Oriflame sú super! :)

    http://fashionandbeautybylm.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pipčo!! Ty sis zrušila FB?? Co to?? :D

    OdpovědětVymazat
  4. ten šampon miluju :)
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)