Spotřebováno (Říjen 2013)

by - října 28, 2013

Dneska recenze nebude, nechám ji na zítřek. Dneska tu mám pro vás spotřebováno za měsíc říjen je toho teda dost! :D


Tady mám všechny výrobky, které jsou spotřebovala :)) a můžeme jít na to! :) 



Jako první tady mám šampon pro normální vlasy od Oriflame. Tento šampon měl velice pěknou vůni a dobře se s ním pracovalo. Vlasy jsem měla hezčí a možná, že si ho pořídím znovu, nebo z téhle řady něco jiného. :))


Za další tady mám pleťovou vodu optimals, novinka v oriflame pro normální a smíšenou pleť. Tohle mi velice pomohlo, vyčistilo to všechno co mělo a nedělali se mi pupínky. Byla jsem s ním spokojená, ještě mám pěnu tak uvidím. Jinak jsem na ni dělala recenzi na tuhle vodu. :)


Jééé tohle jsem milovala! Nádhernáá vůně, je to sprchový gel s nádhernou vůní! Ještě mám s citronem a to voní velice zvláštně :) Zakoupíte v DMku.


Šampon s vůní borůvek, mňamka. Všechny ty jejich šampony mám ráda, takže jedině vřele doporučuji. :)


Odličovací ubrousky od značky Ellie, která se prodává v Tetě. Jsem z touhle značkou spokojená, hlavně co se týče ubrousků, jelikož jsem ještě nic víc nezkoušela. Tyto ubrousky, skvěle odlíčili, pozor i oči! Určitě si je pořídím znova.


Moje milovaná vůně od Essence do kabelky! :) Letní, svěží vůně, ale už ji asi neseženu. :((


A tady jako poslední mám vzorečky a první je krém od Garnier Moisture Match pro smíšenou až mastnou pleť. Používala jsem ho především pod makeup, skvěle voněl. Druhá je peel - off maska od Balea, je to vlastně slupovací maska, dobře se slupovala, krásně voněla, určitě si ji koupím znovu. A poslední tady mám od značky Dermacol BB cream 8v1 tento BB jsem milovala ikdyž jen ze vzorečku, ale skvěle hydratoval, pleť jsem měla hebkou a taky dost dobře zakryl :) Takže uvažuji o plném balení :)) 


You May Also Like

4 komentářů

  1. Ten gel (ale s vůní kiwi) jsem si byla včera očuchat v DMku a voní úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten original source raspberry&vanilla milk shower, bych také ráda vyzkoušela! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zkoušela masku zn. Balea také. Měla jsem teď první - a to byla maska Gute Laune. Nádherně voní a hydratuje pleť. Je to limitovaná edice.. není to sice maska slupovací, ale i tak bych řekla, že je velmi dobrá. Bála jsem se sice masek od zn. Balea, protože jsem četla u hodně blogerek negativní postřehy, ale nakonec jsem prozatím spokojená !

    OdpovědětVymazat
  4. Promiň, já si to prostě neodpustim, mě to bije do očí. Jak můžeš napsat větu "Jsem z touhle značkou spokojená, hlavně co se týče ubrousků, jelikož jsem ještě nic víc nezkoušela." Jak můžeš být s tou značkou spokojená, když krom ubrousků jsi nic jiného nezkoušela? Já se picnu :-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)