Inspirations: Styl Miley Cyrus

by - listopadu 18, 2013

Miley Cyrus je známá herečka a zpěvačka a každý ji bude znát z Hanny Montany :)) Vždycky jsem ten seriál sledovala, přiznám se, že mě to velice bavilo :)) Jak se vám líbí její styl? :) Mi se ze začátku velice líbil, ale teďka jak se ostříhala tak už se mi to přestává líbit :) Milovala jsem její dlouhé vlasy! ♥



























You May Also Like

7 komentářů

  1. No za to, co z ní je teď, bych jí nakopala pr*el (s prominutím). Taková fakt sexy, hezká holka to byla.. a jako teď z ní je fakt celkem lůza, o kterou bych se ani nepotřela. To její vyhulování trávy, šílené oděvy a nemístné chování je fakt spíš trapas než něco, čím by dokazovala, že má haters (nebo jak se tomu říká) někde :D Ale ty její dlouhý vlasy, ty byly fakt něco.. ty jsem jí záviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *neopřela :D ani z toho neumim psát :D

      Vymazat
    2. S každým slovem s tebou souhlasím. Chová se obsolutně nemístně a jako prase. Kdysi byla krásná celebrita ale teď je z ní děsná *píp*.

      Vymazat
  2. Dřív jsem ji měla moc ráda!:) dokonce ona mě nainspirovala k tomu abych si nechala narůst dlouhé vlasy. Ale poslední dobou už se mi vůbec nelíbí, písničky má, ale dobré:)

    OdpovědětVymazat
  3. Miley byla úchvatná, teď už to je bohužel minulostí.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že Miley si to svou současnou image dost pošramotila. Vůbec to k ní nejde.

    OdpovědětVymazat
  5. jej štýl som obdivovala, keď bola ešte ''normálna'' :D ale teraz jej už neviem prísť na chuť :) keď inšpirácia tak rozhodne z minulých rokov :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)