Mini recenze: Masážní olej - Jasmín

by - listopadu 12, 2013

Jak jsem slibovala včera mám tady mini recenzi na masážní olej, jelikož se učím obor kosmetické služby tak jsem potřebovala nějaký masážní olej tenhle mi padl do oka. Mají tři varianty a to : jasmín (ten mám já), eukalyptus, šeřík. Věřím v to, že ty ostatní dva budou taky skvěle vonět! :))

O co vlastně jde? 
Masážní aroma olej IntensiveSPA Perfection je vyroben z nejčistšího mandlového a jojobového oleje s přídavkem vitamínu E.

Tento přírodní masážní olej je speciálně namíchán pro výživu a hydrataci pokožky a přidané ovocné vonné oleje poskytnou při masáži účinnou relaxaci a činí každé použití nezapomenutelným zážitkem!

Naše aromatické masážní oleje lze využít také například pro peeling či zábaly. Dopřejte Vaší pokožce absolutní luxus s našimi masážními tělovými oleji.

Pravidelné masáže s použitím přírodního masážního oleje IntensiveSpa

  • aktivně naladí pokožku
  • zlepší krevní oběh
  • zklidní unavené klouby
  • uvolní svalstvo
  • významně sníží dopad každodenního stresu a životního shonu


Doporučení: Při masáži zahřejte 6 kapek oleje mezi dlaněmi rukou a poté vmasírujte přímo do kůže. Dlaněmi a prsty naneste rovnoměrně po těle a přidejte na intenzitě v oblastech, kde jsou svaly unavené nebo napjaté. Pro dosažení plného účinku tohoto minerálního oleje se dvě hodiny po masáži nekoupejte ani nesprchujte.

Objem: 250ml

Složení:

Ingredients: Sweet Almond Oil, Jojoba Oil, Vitamin E, Aromatic Oils. - Podle složení si myslím, že je doufám fakt přírodní :))) 


Masážní olej se dobře natíral nebo-li rozmazával. Olej jsem využila při masáži zad a obličeje. Musím říct, že krásně voní, mám ráda oleje které fakt nádherně voní a nesmrdí! :)) Masážní olej musím pošetřit k maturitní zkoušce :) Olej určitě doporučuji! :))

Seženete ho za 135 kč za tu cenu je super! :) http://www.intensive-spa.cz/

Děkuji moc stránce http://www.intensive-spa.cz/ za spolupráci! 

You May Also Like

4 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)