Recenze: Minerální peelingový gel

by - listopadu 23, 2013

Přináším vám další recenzi na výrobek od intensive-spa, jejich kosmetika je vyjímečná, hned jsem si ji zamilovala :)) Jelikož fakt pleti jen a jen pomůže :))) Takže dost keců a jdeme na to! :))



Co to vlastně je? 

Peelingový čistící gel s obsahem přírodních rostlinných olejů, výtažků z léčivých rostlin a vitamínů.
Aktivní peelingový gel s minerály Mrtvého moře, výtažky z léčivých rostlin a esenciálními oleji důkladně ale přitom jemně čistí pokožku. Odstraní všechny nečistoty a odumřelé buňky. Zanechá pokožku svěží, vyčištěnou a zářivou.

Musím teda říct, že jsem si to dávala na pleť vždycky ve sprše tak 1 až 2 krát týdně abych to mohla pak dobře umýt :) A jsem teda velice spokojená, jednak to tu pleť pěkně vyčistilo,  a po tomhle přípravku jsem měla pleť hebkou jako prdelku :D Velice krásně voní, je to můj oblíbenec :) 



Skvělé víčko na rozšroubování a vymáčknem si kolik toho potřebujem :)


A tady vidíme jakou to má krásnou barvičku a to bílou když rozetřu tak jsou tam vidět jemné částečky, které odstraní starou kůži :) 

Návod k použití: Peelingový gel naneste na navlhčenou pokožku krouživými pohyby, zabraňte kontaktu s očním okolí. Po aplikaci opláchněte obličej vlažnou vodou. Používejte 1-2 krát týdně.

A tady máme jeho složení :)

Složení:
Aqua (Water), Polyethylene, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Anthemis Nobilis (Chamomile) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Carbomer, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Fragrance (Parfum), Gluconolactone, Maris Sal (Dead Sea Salt), Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Retinyl Palmitate (Vit. A), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Tento peelingový gel zakoupíte na stránkách http://www.intensive-spa.cz a to za cenu 170 kč za 100 ml. 

You May Also Like

6 komentářů

  1. A může se prosím tě používat i na jiné části těla než na obličej? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jmenuje se to pleťový čistící peelingový gel tak to bude určeno jen pro pleť :))

      Vymazat
    2. :D sorry, nevšimla jsem si :) já spíš používám totiž peelingy na stehna (jako proti celulitidě) a pak na paže (tam mám takovou hrubou kůži) - ale tak na obličej je jednou za čas taky fajn :)

      Vymazat
    3. No tak to ti doporučuju přírodní olej od Khadi :) na tu jsem psala recenzi na starém blogu :)

      Vymazat
    4. Tady máš :)

      http://style-and-smile.blog.cz/1211/recenze-khadi-olej-z-10-ajurvedskych-bylin-proti-celulitide

      Vymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)