Rozhovor: Andy (kockandy.com) a Marťa (theblondieverse.com)

by - listopadu 25, 2013

Oslovila jsem dvě známé blogerky, sice známých je více, ale tyto dvě sleduji velice ráda :) Líbí se mi jaké články přidávají, jak se chovají, prostě jedním slovem jsou ÚŽASNÉ :)) A já je kontaktovala jestli bych s nima nemohla udělat nějaký rozhovor. Tak z tohohle vzniklo tohle, snad se Vám bude rozhovor líbit :))


Začneme první blogerkou a to Andy z blogu kockandy.com 


1. Jak tě napadlo si založit blog?
Když jsem jednoho dne našla pár blogů a začala se k nim pravidelně vracet. Asi po půl roce, když jsem sledovala plno blogů, jsem si řekla, že to zkusím taky a vidíte zůstalo mi to do dnes a momentálně je blog můj největší koníček.


2. Určitě tě zná hodně lidí, ale řekni nám něco o sobě?
Napíšu pár bodů, které mě napadají.
1. Moje největší každodenní radost je můj pes Meggie. 2.  Moc ráda spím. 3. Miluji thajskou a čínskou kuchyni. 4. Můj nejoblíbenější seriál je Walking Dead a True Blood, zbožňuji i filmy, kde je hlavní téma zombie a upíři např. Úsvit mrtvých a 30 dní dlouhá noc. 5. Nejoblíbenější hudba je pro mě skupina The Kooks a zároveň i nejlepší koncert od nich, který jsem zažila. 6. Moje největší neřest je Coca Cola, nedám na ni dopustit! 7. Nemám ráda houby, potápění, výšky, pomluvy, faleš, lži, aroganci a povrchnost lidi! To asi vše, co mě momentálně napadlo.

3.Co tě vystihuje nejvíc?
Budu brát příklad z blogu, pravděpodobně vlasy, jelikož na mě je nejvíce komentářů.


4.Máš nejraději dražší kosmetiku, nebo levnější?
Mám raději levnější, ale občas si pořídím něco dražšího, abych mohla porovnávat, jestli za to ta cena stojí.

5.Jak vznikl název blogu?
To bylo celkem jednoduché, díky mé přezdívce, kterou jsem si náhodně vymyslela na základní škole, když jsem si musela založit uživatelský účet na pc. Kockandy se totiž skládá z prvních čtyř písmen mého příjmení a pak další čtyři má přezdívka Andy. Několik lidí mi už řeklo, že mám ten blog Kočkandy nebo Kočka Andy, ale není tomu tak a s kočkou to nemá nic společného a ani jsem to tak nemyslela :).

6.Tvůj oblíbený blog?
Nejoblíbenější zahraniční blogerka je Mariannan - http://mariannan.costume.fi/, každý její článek mě strašně baví a z českých Mia - http://www.kissbookbymia.blogspot.cz/, jelikož mě baví jak píše články a působí na mě mile a sympaticky :).

7.Bez čeho se neobejdeš?
To je těžká otázka, toho je strašně moc, ale tak dám příklad vez čeho se každý den neobejdu. Např. spánek, můj pes, mobil a notebook.

8. Je pro tebe kosmetika důležitá?
Ano je, jelikož nemám dokonalou pleť a díky kosmetice nedostatky mohu zakrýt a nebo naopak nějaké vyzdvihnout. 


9.Chodíš ráda nalíčená, nebo nenalíčená?
Chodím ráda nalíčená,cítím se tak lépe, nenalíčená jsem jen občas.

10.Co by jsi řekla svým čtenářům?
Každého z Vás si velmi vážím a ani nevíte jakou mám radost, když přibude nový komentář nebo dokonce nový čtenář. Je tomu jako včera, co jsem si založila blog a teď mám tolik čtenářů, jsem za to vděčná a doufám, že Vás bude i nadále můj blog bavit. Mám Vás všechny moc ráda :)!

Druhá blogerka je Marťa z blogu theblondieverse.com


1. Jak tě napadlo si založit blog?
Tyjo, abych pravdu řekla tak vůbec netuším. Svůj první blog jsem založila tak před 10ti lety a vzhledem k tomu, že si nepamatuji ani včerejší oběd, ... Né, tipuju, že za tím stála nuda. Hlavně díky staršímu bráchovi jsem uměla ovládat počítač pomalu dřív než pořádně mluvit, dost jsem brouzdala po netu a narazila na nějaký příšerně blikající blog plný stažených obrázků, pixelek a avatarů... tím začala moje blogová éra. Hned jsem si blog založila taky a dávala jsem tam prostě takový ty krávoviny na kterých jsme my oldskůl bloggeři v dětských letech ujížděli. :D Díky bohu jsou všechny staré blogy smazány a důkazy o debilitě minulých let zahlazeny.

2. Určitě tě zná hodně lidí, ale řekni nám něco o sobě?
Něco o sobě, uff. Je mi dvacet a necítím se moc dospěle. Chodím na vejšku, přes semestr se flákám, o zkouškovém makám. Co můžu, to odložím, na druhou stranu si často uvědomuji vážnost věcí a když se do něčeho fakt pustím (většinou na poslední chvíli), snažím se to vyladit do posledního puntíku. Miluju lidi se smyslem pro humor (nejvíce mě pobaví ten černý :D) a dokážu se smát i sama sobě, když například zakopnu. Z toho lze usoudit, že jsem taky pěkný tele, protože zakopávám často a všude. Ráda se bavím s lidmi, seznamuji se a nikdy se nepodceňuji. Jsem conversko úchylák, party zvíře, začínám být posedlá úklidem a nade vše miluji spánek a jídlo. 


3. Co tě vystihuje nejvíc?
Můj blog.

4. Máš nejraději dražší kosmetiku, nebo levnější?
Vzhledem k tomu, že jsem chudá studentka, preferuji hledání oblíbených kousků v té levnější sekci. Myslím si, že na ceně nebo značce zase tolik nezáleží - každá má skvělý výrobky i absolutní shity, jak levná kosmetika, tak i ta drahá.


5. Jak vznikl název blogu?
Vzniklo to tak nějak samo - v době, kdy jsem blog zakládala, se mi zrovna podařilo (po roce dlouhého odbarvování) dosáhnout vysněné blond a celý život mě fascinuje vesmír - na dokumenty o UFO a galaxiích bych mohla čumět hodiny, dny, měsíce a roky. Blonďatý vesmír mi přišel jako geniální název a baví mě dodnes :)).

6. Tvůj oblíbený blog?
Bohužel nemám moc času sledovat blogy ostatních, ale sem tam si prohlédnu články v Bloglovinu (mám tam spoustu bloggerek a většinou klikám jen na ty články, u kterých mě zaujme úvodní fotka), většinou jde o slečny, které znám osobně a které mám ráda - Beátka, Kája, Leonka, Lucy, Annie a spousta dalších :).

7. Bez čeho se neobejdeš?
Bez balzámu na rty. Trpím na suchý rty a jak nemám po ruce balzám, jsem vzteklá. Jo a ještě nemůžu nikam vyjít bez kapesníčků. A bez žvýkaček. Vlastně se neobejdu ani bez mobilu. Bez internetu jo, ale maximálně jeden víkend. Bez přítele. Bez spánku a bez jídla. Hele, to je fakt blbá otázka! Neobejdu se zkrátka a dobře bez ničeho, čím se ráda obklopuji... :))

8. Je pro tebe kosmetika důležitá?
Asi bych kecala, kdybych řekla, že ne. Ráda se líčím, baví mě barevné rtěnky a asi bych si musela chvíli zvykat na život bez jediného kosmetického produktu. Baví mě zkoušení nových produktů, patlátek, vůní... Ale že bych to považovala za životně důležitý, to zase ne. Jen takový milý zpestření.


9. Chodíš ráda nalíčená, nebo nenalíčená?
Ven chodím ráda nalíčená, na druhou stranu miluju chvíle, kdy to ze sebe doma sundám a nechám pleť dýchat. Pokud trávím víkend doma na vesnici, mimo civilizaci, tak se líčím jen minimálně.

10. Co by jsi řekla svým čtenářům?
Tak já svým čtenářům něco sděluju v podstatě každý den, ať už na blogu nebo na FB. Ale jeden vzkaz bych měla: Žeru vás! :))

Holkám moc děkuji za rozhovor, snad se Vám to bude líbit :)))

You May Also Like

6 komentářů

  1. Pekny rozhovor :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  2. Martinka je úžasná! Všechno co poví (napíše) je prostě bomba! :D Miluju její smysl pro humor :))
    Bezva článek! jsi šikulka :*

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek ! Obě mám moc ráda :)
    Líbí se mi jak je Martinka bezprostřední ! :))
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)