Recenze: Dermacol Acnecover Mattifying Powder

by - prosince 17, 2013

Napíšu Vám o nejdokonalejším pudru, který Dermacol má, sice ostatní jsem nezkoušela, ale vůbec mi to nevadí jinačí pudr než tento si nekupuji :))

Máte s ním někdo zkušenosti?


Tento pudr mám sice poprvé, ale připadá mi, že ne ho dobrat má asi plnící dno :D Protože tento pudr mám už rok a něco a to si ho dávám každý všední den :) No nezní to už teďka skvěle?
Pudr od Dermacolu mi plně vyhovuje, protože sjednotí barvu pleti. Jeho krycí schopnost je velice dobrá, pleť zmatňuje a na pupínky by měl působit protizánětlivě. Jeho výdrž je celkem dobrá, vydrží mi celých 7 hodin na pleti po dobu co jsem ve škole. Vydrží i párty kde se potíš :)) Líbí se mi balení i s houbičkou, ale tu houbičku už nemám, protože mi líp pasuje štětec na pudr. Netvoří masku na pleti, což je super! Už několikrát ho vidím ve slevě za 150 kč, což je velice dobrá cena, jinak většinou stojí 200 kč. Zakoupíte ho ve všech drogeriích ze stojanem Dermacol (Teta, DM, Rosmann) Jsem s ním spokojená! Takže doporučuji! :)) 


You May Also Like

3 komentářů

  1. Mě tento pudr hrozně láká, ale zdá se mi na mě hrozně tmavý:/

    OdpovědětVymazat
  2. mě pudry od dermacolu neberou, nevím proč ale zdá se mi, že vypadaj hrozně uměle na obličeji, jestli chápeš.. prostě je poznat že ho máš.. :D

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)