Recenze: menší paletka očních stínů

by - ledna 25, 2014

Přináším Vám recenzi na malou paletku očních stínů s předposledního líčení kde jsem Vám slíbila, že na všechny ty výrobky bude recenze. Tak to plním. Možná dám recenzi i zítra, uvidíme. :)

Jaké barvy/stíny máte nejraději? 


Balení je v praktickém obalu, který se otevírá směrem nahoru. Líbí se mi jak jsou ty stíny v takovém krásném kalíšku, že konce jsou do kulata. Prostě na tom nejde nic zkazit.

Konzistence můžu říct, že se dobře nanáší a ani moc nepráší, jen když je nanáším na štěteček, ale není to zas tak hrozné jak u některých stínů.

Barva tak tady se pozastavíme ty první dva růžový a bílý jsou takové třpytivé stíny a ty nejvíc používám. Dole jsou matné stíny takže se vůbec netřpytí. Můžu říct, že jsou dobře pigmentované aspoň ty dolní dva matné stíny, ale jen na ruce na oku jsem je ještě nezkoušela. A ty dva třpytivé stíny jsou fajn ten bílý dávám na koutku oka pro rozzáření a ten růžový dávám na celé víčko a líčení vypadá skvěle. :) Sice na ruce ten rozdíl mezi růžovým a bílým skoro nejde poznat, ale na oku jde vidět rozdíl. :)) 


Stíny jsem si velice oblíbila :) Popravdě ani nevím odkud jsou, protože už je mám vlastně dost dlouho. Jsou praktické a hodí se skvěle do kabelky, akorát by mi tam scházelo malé zrcátko. Ale jsem spokojená :) 

tady je vidíte na ruce každý stín, jsou vážně pěkné.






You May Also Like

6 komentářů

  1. nice colors<3

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám momentálně moc ráda tyrkysové, jinak u mě vedou růžové ve všech odstínech. Fialová taky není špatná, ale doteď jsem nenašla žádnou, co by byla podle mýho gusta :) A ráda nemám dohněda, i když jsou asi nutností.
    http://radkakaiserova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám nejradši hnědý stíny - ale to víš už určitě :)))
    Jinak tahle menší paletka není vůbec špatná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty dva horni vypadaji moc pekne, ty dva dolni bych se asi neodvazila pouzit :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)