Co používám za krémy na ruce?

by - února 24, 2014

Než začnu psát o krémech, tak zmíním anonymní lidi :D Můžu Vám říct, že jste zcela ubozí psát anonymně nepodepsat se a nenechat odkaz na blog...ach bože si myslíte, že jste slavní a ostatní z Vás si sednou za zadek? Tak to teda vůbec, směji se Vám škoda že nemůžu přímo do obličeje...a teď zpátky ke krémům.
Chtěla jsem udělat recenzi jednoho krému a právě novinku od essence, ale dám tu oba krémy co používám. Mám oba ráda stejně, oba krásně voní po mém oblíbeném ovoci. :)

Zkoušeli jste? 


Začnu krémem a to novinkou od Essence a to tímhle s nádhernou vůní jahod v čokoládě. Ach jak já bych si dala jahody v čokoládě :D je to právě zimní edice a každý rok v zimě má essence novinku v podobě krému s nějakou vůni. Můžu říct, že tento krém je velice fajnový, jednak aspoň mi splňuje to co má zezadu napsané, hydratuje, díky bambuckému máslu a kokosovému oleji. Regeneruje suchou a hrubou pokožku na rukou, to posoudit neumím, protože nemám suché ruce. Rychle se vstřebává. Já jsem s ním velice spokojená. Stál myslím kolem 80 Kč. Tento má 100 ml.




A jako druhý tu mám krém od Oriflame Christmas Surprises takže taky Vánoční :D A to s vůni jahod a malin. Oba krémy dobře voní. Tento taky hezky hydratuje, akorát mi tento přijde jako kdyby ta jeho vůně nějak z oxidovala a voní tak nějak uměle :D Já mám oriflame velice ráda a jsem s ním spokojená. Akorát tento má jen pouhých 75 ml ani se to nezdá, ale Essence je tlustší. 



A tady máme jak jsou barevně rozlišní. Nebojte ten oriflame krém nebarví, kdyby se někdo ptal :D




You May Also Like

8 komentářů

  1. Oba vyzerajú krásne :) Sladko. Essence má celkom dobré krémy na ruky, vždy som bola spokojná a Oriflame musím skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me zimni edice od Essence hrozne smrdela, ted se ale tesim na krem z jarni limitky. A momentalne pouzivam medovy od Yves Rocher, ten je uzasnej.

    OdpovědětVymazat
  3. Oba vypadají dobře. :) Já momentálně používám krém na ruce zn. CARE od Avonu, je kakaový a božsky voní! :D

    Na svém blogu pořádám první GIVEAWAY, budu ráda když se zůčastníš!
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten essence chcem už dlho vyskúšať ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. s oriflame ten krem som si akosi nevšimla musim sa po ňom pozrieť:)

    OdpovědětVymazat
  6. Momentálně používám od Essence kiwi a čokoláda a taky super. A jak právě píšeš u té umělé vůni, to mi u něj taky občas přijde... Ale jinak jsou krémíčky parádní :)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. tiež používam krémy na ruky, ale viacej :) oriflame majú veľmi dobre kremiky :)
    http://pepall.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)