Recenze: Essence stay with me

by - února 26, 2014

Dneska jsem se rozhodla pro recenzi lesku na rty od Essence. Takové věcičky já velmi miluji. A tenhle lesk od Essence mě teda dostal. Nepoužívám ho zase tak často, ale na rtech je bezvadný. :)) 

Popis produktu: elegantní dokončení. atraktivní odstíny s třpytivými pigmenty ti zajistí dlouhotrvající a lesklý efekt. speciální tvar aplikátoru ti navíc ulehčí aplikaci.

Balení tak lesk na rty je v krásném obalu, líbí se mi na něm taková jednoduchost. Je zatím na výběr jen ze 7 barev, ale třeba ještě přibudou. Protože jsem si všimla u nás v drogerii Rosmann že některé odstíny končí, tak nevím jestli je nahradí nové nebo jak to bude. :) Akorát asi někdo bude mít problém s aplikátorem, musí se na rty nanášet přesně jinak se může stát že to přetáhne.

Vůně tenhle lesk mi docela dost dobře voní, má nějakou vůni po ovoci mi tak připadá. Já mám takové lesky nejradši když voní :D 



Barva no tak já mám odstín ten nejsvětlejší a to 01 ME AND MY ICECREAM. Jsem s ním spokojená jednak jenom ty rty přebarví do jednoduché barvičky a jde se :))) Párkrát přejedu přes rty a je to. :) Je dokonale pigmentovaný.

Výdrž nevím jak je to s tímhle leskem, ale když nepiji, nejím tak vydrží cca 2 - 3 hodiny. 


Tady vidíte odstín na ruce, takový jemňoučký. :)


Kdo se zajímá o složení tak tady: 
POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), ISOCETYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, ISOPROPYL PALMITATE, PROPYLENE CARBONATE, BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Klady:

+ výdrž
+ cena
+ pigmentace
+ příjemný na rtech¨
+ voní
+ nevysušuje rty
+ NELEPÍ 

ZÁPORY: 

- NIC JSEM NENAŠLA

Tento lesk jsem koupila ve výprodeji za 30 Kč, v Rosmanovi jinak se dá pořídit za cca 60-70 kč 




You May Also Like

5 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)