Oblíbenci (Únor 2014)

by - března 07, 2014

Dneska přidávám ještě jeden článeček, sice jsme ho měla v plánu udělat na zítřek, ale zítra bude ta nějaká recenze, tak jsem nechtěla :D Jak se máte při pátku? Co máte na dnešní večer v plánu? Já to vidím na nějaký seriál, ale asi The Carrie Diaries. Venku je nějak zataženo snad bude zítra sluníčko. Ale pojďme se vrhnout na oblíbence. Máte měsíčně své oblíbence? Já ano. :) Ještě mě napadlo, nechtěli by jste abych na oblíbence začala točit videa? Jako to je u spotřebováno? 

P.S měla jsem to vyfoceno úplně jinak a blogger si to upravil podle svého tak nevím co s tím jak to otočit úplně normálně. Tak se nezlobte.


Jako první mé oblíbené hnědé stíny z paletky od Essence sun club. Určitě bude líčení, jelikož je mám věčně na oku. Jsou prostě boží tady není co říct i ta pigmentace je fajn. :) 


 Tohle jsou ubrousky, které právě používám když je líčím a mám na ruce zbytky makeupu tak to setřu tímhle vlhčeným ubrousek po citronu a mám vystaráno. :) 


Ach mé oblíbené linky crystalické fialové barvičce. :) Když dělám linku tak ji musím několikrát projet, aby byla pigmentovaná. Sice někdo by řekl, že ztráta času, ale mě to nevadí. 


A jako poslední oblíbenec je řasenka od Miss Sporty, kterou mám tak ráda. Jedině tuhle řasenku si kupuji od téhle značky a jinak jsem věrná Oriflame. :)) 


You May Also Like

2 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)