Oblíbenci (Duben 2014)

by - května 09, 2014

Ahoj tak jsem tu zase s článkem :) A dneska si dáme oblíbence za Duben. Mohla jsem natočit video, ale na to teď není čas :D Jinak co máte dneska v plánu? No já přesně ani nevím, dneska je u nás zataženo asi bude pršet tak si stáhnu pár seriálů :))) Holky, poraďte nějaké články, o čem mám psát? Mám pro Vás připravené recenze, ale zas aby byla každý den recenze, to ne. :) A teď se vrhneme k oblíbencům :))

DOPLNĚK

Můj nejlepší doplněk za měsíc duben jsou tyhle naušnice. Které jsem koupila v Gatu, jsou tak nádherné, hodí se ke všemu :)) Nejlíp se nosí když si vyžehlím vlasy :))) 


RTY

Tuhle rtěnku jsem si teďka moc oblíbila, ikdyž já značku Avon nemám moc v lásce. Ale tahle nová rtěnka mě hned uchvátila pořídila jsem si ji přes votocvohoz (je nepoužitá) rtěnka je v odstínu natural flush. Je to vlastně taková nude rtěnka. :) 



Parfém/Toaletní voda

Tahle mi tak nádherně voní je taková květinová. Tuhle značku nějak neznám, dostala to ségra na narozeniny a jí to nevoní tak to dala mě. Taky vydrží dlouho cítit. :)) 


RUCE

Tenhle krém už jsem zmiňovala v jednom článku. Je od Essence a voní teda fakt božsky. Jahody v čokoládě, hned bych si dala. :))) 


OČNÍ STÍN 

Tyhle stíny už jsem měla jednou v oblíbencích, jsou to mé nejlepší stíny co snad můžou být :D Essence se prostě nezdá! :) Na ty mám ještě připravenou recenzi, máte se na co těšit :)) Pigmentace je prostě super! :) 


VLASY

Mám tady i něco z kategorie vlasů a to neoplachovací kúra pro poškozené vlasy. Ono se to sice má stříkat do mokrých vlasů, ale já to stříkám i do suchých. Ta vůně je právě kouzelná :) Vydrží vonět i na druhý den. :) 


You May Also Like

9 komentářů

  1. Tie náušnice sa mi páčia, nie sú ale na ušiach priťažké? :)
    A dnes ma (opäť) čaká učenie na štátnice, čiže nič moc príjemné :D

    OdpovědětVymazat
  2. Naušnice jsou pěkné :-) Právě jsem si jednu rtěnku od Avonu objednala tak jsem zvědavá jaká bude :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle náušnice mám ve svém wishlistu! takže pro ně letím do Gatu!! jsou boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Náušnice jsou nádherné, před nedávnem jsem po nich pokukovala ,ale jsem se nepřemohla k tomu si je koupit, každopádně mají strašně krásnou barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty krémy od Essence voní vážně krásně :) Ale někde jsem slyšela, že co voní až moc, zas tolik nepomáhá.
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ju, moc pěkný věcičky jsi vybrala.
    Na mém blogu zrovna pořádám velkou GIVEAWAY o balíček stylových doplňků :) nezapomeňte se zapojit: http://adelaandtessie.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html

    Adéla
    www.adelaandtessie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ty naušnice jsou krásné a taky miluju voňavé krémy.. :3

    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)