Oblíbenci (Červen 2014)

by - července 12, 2014

Dneska si dáme takový malý článek a to o oblíbencích za měsíc Červen. Jelikož vím, že poslední oblíbenci byli v dubnu no trošku jsem na oblíbence zapomněla! :D Tak snad mi to prominete a vrhneme se na to. :)

DOPLNĚK 

Nejlepší doplněk za měsíc Červen je tento bílý náramek ze stránky F-ZONE.CZ nosím ho v podstatě snad všude. Je prostě tak nádherný! :))) 


RTY

Tuhle rtěnku jsem si velice oblíbila je z Ladyboxu nádherná barvička, vůbec na rtech není tak výrazná jak vidíte na obrázku. Je jemná, krásná. Uvidíte i recenzi. :))) 


PARFÉM/TOALETNÍ VODA

Bohužel nějak si blogger přeměnil fotku :( Je to vlastně toaletní voda z Avonu. Vůbec jsem ji tam už v katalogu neviděla, takže asi už ji nedělají. Škoda, protože voní fakt krásně. :)) 


RUCE 

Tento lak na nehty v červeném odstínu mám nejraději. Na léto se skvěle hodí a já ho mám prostě nejraději. :)) 



OČNÍ STÍN

Oční stíny od vietnamců se mi zdají být velice dobré! Jejich pigmentace je dokonalá i na tak světlé odstíny co jsou v první řadě nahoře. :))) Zkoušela jsem s nimi už líčení, které jste mohli vidět v článku. :)) 


VLASY

A s produktů na vlasy mám nejraději tento od Loreal je to sprej pro použití žehličkou na vlasy nebo fénem a chrání před horkým vzduchem. Krásně vlasy uhladí a voní nádherně! :)) 






You May Also Like

3 komentářů

  1. Tu rtěnku máš taky v té sytě růžové ne? Na fotce to vypadá, jako bys jí měla červenou :( :D Jinak, si jí taky nemůžu vynachválit, je perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprej na vlasy mám taky :-))
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)