Recenze: Dove invisible dry

by - srpna 15, 2014

Čaute, když dneska máme tak krásné počasí po týdnu, konečně! :) Tak mám pro Vás menší recenzi na výrobky od DOVE a to deodorant ve spreji a tuhý deodorant.


Jaké deodoranty používáte vy? :) Dáváte přednost kuličce, tuhému a nebo spreji? :) 


Já se první vrhnu na tento tuhý deodorant.  Tyto dva výrobky měla by být novinka, ale teďka si nejsem moc jistá. Líbí se mi jeho vůně, voní fakt příjemně, ne příliš vtíravě, prostě tak akorát. Akorát mi ze začátku vadilo, že zanechával v podpaží bílé stopy, teďka je tomu konec, už je nezanechává. Jinak oblečení vůbec nebarví za což jsem ráda. Má mít 48 h ochranu, já ho používám hlavně na noc a někdy přes den když jsem doma. Musím říct, že jsem si ho velice oblíbila. Na to, že takové tuhé deodoranty jsem moc v lásce neměla, ale tento si mě získal. :) Neměl by obsahovat alkohol a pokožku nedráždí. Stojí do 80 Kč.



Jako druhý tu mám deodorant ve spreji. Tyhle jsou prosté mé nejběžnější deodoranty, já mám velice ráda značku DOVE co se deodorantů týče. :) Zabraňuje tvorbě potu a zároveň nádherně voní. Aplikátor, který se mačká je potažený gumou takže nijak neklouže a dobře se mačká. Ale ten vyfocený nemám. Co se týče vůně, přijde mi, že je to taková mýdlová vůně, takže asi nečekejte žádné květinové vůně apod. :D Obal se mi velice líbí. Vůně vydrží dlouho vonět. Nezanechává bílé skvrny na oblečení. Stojí do 80 Kč. 




Já jsem s oběma výrobky nadmíru spokojená, splnily vše co si od deodorantů představuji. :) Takže já mohu za sebe jen a jen doporučit. 



You May Also Like

3 komentářů

  1. Tiež používam dove, má tú najdokonalejšiu nevtieravú vôňu, ktorú zbožňujem. ;)
    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  2. Dove má fakt super deodoranty, miluju tu řadu s granátovým jablkem myslím, takový růžový kolečko na obalu :D Krásně voní i funguje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já používám jedině spreje, ale oblíbenou značku zatím nemám.. Dove používám taky, ale je srovnatelný s ostatními drogérkovými deodoranty. Jinak vlastně většinou používám spíše antiperspiranty (vím že je to zlo, ale fungujou nejlépe)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)