Recenze: Oční stín v tužce

by - října 25, 2014

Ahooooj, konečně slibovaný víkend a žádné 12nácti hodinové směny! :) 3krát HURÁÁÁ! byl to docela záhul ten poslední den, jelikož jsem ještě dostala zákeřnou rýmu takže jsem měla problém se i vysmrkat v práci :D když jsem furt něco robila. :D No dneska to vidíme na film Nymfomanka takže jsme zvědaví :)) Jinak si budeme užívat víkendu. :)) A co vy máte v plánu? :)

Opět tu mám recenzi na tužky, ale jako oční stíny. :)


Balení jsou dvě v odlišném obalu jedene je starší verze Very me (bílý) a ten druhý je nová verze. Oba dva se mi celkově i líbí. :)) Vršek je vlastně na takové zacvaknutí takže nehrozí nějaké poškození.

Vůně ta není nijaká :D

Barva jsou to dvě odlišné barvičky, ta v tom bílém je taková krásná jemně růžová. :) A ta druhá je taková do červena až hněda je to taková zvláštní barvička. :))) Obsahují třpytky, ale zase ne tak moc jak u některých. :))) 

Konzistence tuhá.


Výdrž bohužel u té spodní je výdrž tak cca 3 hodinky, a pak se slije do linky a pomaličku mizí, možná to bude tím, že mám mastné víčka. :( U té první v bílém obalu vydrží tak cca 6 hodin.

Pigmentace vidíte na fotce, že pigmentace je více méně fakt suprová a není tady co vytknout. :) 



Klady

+ cena
+ balení
+ pigmentace
+ barvy

Zápory

- výdrž u té dohněda
- slévají se do linky a postupně mizí

Určitě bych nedoporučila tu druhou dohněda, je to sice krásná barvička, ale na nic. A u té první v bílém obalu by se prodávat už neměla a je místo ní asi nějaká jinačí nová. :)) To se pořád mění, takže už se v tom tak moc neorientuji. :))) Mrkněte do katalogu oriflame na jejich stránky oriflame.cz

You May Also Like

2 komentářů

  1. Nevypadá to špatně, možná nějaké stíny v tužce také pořídím :-) Co se týká plánů, my budeme koukat na Kameňák 3 :-)

    http://enjoycosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to som ešte nevidela! Ale super, ďakujem za recenziu! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)