New (70)

by - listopadu 01, 2014

Takze chtela bych podotknout co mi tady pisou anonymove a ruzni demntni lidi co pry sleduji muj blog. Tak chci rict neco ke vcerejsimu clanku...ja si mohu pridavat co chci a nikdo neni povinen si ho cist. To ze jsem v novinkach pridala jen jednu vec a hned slecna napsala to je teda new in...takze bych to ujasnila tak, ze kdyz si neco koupim at je to jedna nebo pet veci tak to proste pridam na blog abych to nemusela shromazdovat nekde v boxu a pak to fotila za cely mesic jako novinky. Pak bych akorat na vse zapomnela, takze timto dekuji za pochopeni! A pro anonymy kdyz uz je ta drzost tak se aspon podepiste! 😊😊😊

A ted novinky co jsem si dneska poridila.

Jako prvni jsme chteli jeste nejake dve sklenicky na dnesni vecer Colla +Bacardi ☺


 Ponozky jsou take treba 


A takovy krasny balicek za 7£ omlouvam se za otocenou fotku


Tady je vsechno pohromade


Je body wash uprostred je telove mleko a sprchovy krem


Dale tu je krem na ruce a znovu body wash


You May Also Like

6 komentářů

  1. Tuším v nastavení jsem u blogspotu viděla, že si můžeš zablokovat anonymní příspěvky a budou moct psát jen zaregistrovaní s podpisem. :-)
    Ty si teda nakupuješ. :-D Skleničky máme taky modré, jen trochu tvarově jiné a ty růžové ponožky mám taky. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, že tě takový věci vůbec vzrušujou.... nad tím se vůbec nepozastavuj a už vůbec o tom nepiš, že tě to štve. Nerada to říkám, ale tím ty lidi ještě popichuješ.... Nech to plavat když ti tam někdo něco takovýho napíše a hotovka... Tímhle rozčíleným textem totiž spíš odrazuješ ty, co ten blog čtou rádi, upřímně mě to nebaví číst pořdá dokola, kdo ti co jak kometoval. Tak komentoval a co? Neřeš, pohoda. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné novinky, sklenky jsou moc pěkné, máme taky takové, akorát průhledné. Ponožky jsou roztomilé:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty ponožky jsou naprosto skvělé! :) Koupila jsem si teď jedny s vánočním motivem také - jsou to nějaké termo, tak jsem na to zvědavá :D

    Monča z Like Lady *SOUTĚŽ*

    OdpovědětVymazat
  5. Ponožky jsou krásný a kosmetika má moc pěkný balení :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Z anonymů bych si hlavu nedělala. Jestli přidáš jen jednu věc nebo sto je vážně je tvoje věc a osobně si ráda přečtu klidně jen o jedné. Co mě ale na tvém blogu mrzí je stylistika a gramatika tvých příspěvků, což je ale věc, na které se dá zapracovat.:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)